لاسجردی با بیان اینکه تصمیم آذربایجان برای ایجاد سفارت در رژیم صهیونیستی بر روابط تهران و باکو تأثیر خواهد گذاشت، گفت: از سوی دیگر حدود 90 درصد جمعیت آذربایجان شیعه هستند و دیدگاه آنها نسبت به رژیم صهیونیستی روشن است. . و اقدام اخیر آذربایجان را می توان با ایجاد سفارت در سرزمین های اشغالی مرتبط دانست، باید با واکنش مردم این کشور مواجه شود و برای دولت آذربایجان چالش های مذهبی و اجتماعی ایجاد کند.
یک کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه تصمیم آذربایجان برای ایجاد سفارت در اسرائیل تاثیر منفی بر روابط تهران و باکو خواهد داشت، گفت: با توجه به ترکیب جمعیتی آذربایجان، این موضوع بر اختلافات داخلی خود آذربایجان نیز تاثیر خواهد گذاشت.
انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، حسن لاسجردی با بیان اینکه اسرائیل به دنبال عادی سازی روابط خود با کشورهای مختلف منطقه از جمله کشورهای اسلامی است و در این راستا به دنبال مشروعیت بخشیدن به ساختار خود است، افزود: این سیاستی است که اسرائیل مدت هاست آن را دنبال می کند. . در دهه 1990 سفارت اسرائیل در آذربایجان تأسیس شد، اما به دلیل برخی مسائل سیاسی، تاکنون سفارت آذربایجان در سرزمین های اشغالی ایجاد نشده است و با مصوبه اخیر پارلمان آذربایجان، این موضوع اجرایی خواهد شد. .
وی با اشاره به همکاری جمهوری آذربایجان و اسرائیل در زمینه های انرژی، کشاورزی و ژنتیک گفت: موضع ایران در قبال اسرائیل روشن است و ایران بارها تاکید کرده که برای رژیم صهیونیستی مشروعیت قائل نیست و حساسیت هایی نیز در این زمینه وجود دارد. رابطه باکو و رژیم صهیونیستی را بیان کرد.