اخبار سیاسی روز

پیامدهای بازگشت نتانیاهو و لیکود به قدرت برای منطقه

این کارشناس منطقه ای مخالفت شدید ائتلاف نتانیاهو با ایران و به ویژه برنامه هسته ای را زیر سوال می برد، آیا ممکن است در این زمینه سنگ اندازی کنند؟ وی گفت: صنعت هسته ای ایران یک صنعت بومی است و این علم در داخل کشور توسعه یافته و به نقطه بی بازگشت و توقفی رسیده است. آنها ممکن است بخواهند تنش ها را در حوزه رسانه ای افزایش دهند یا در ارتباط با تحریک آمریکا یا اروپا اقدام کنند، اما بعید است که نقش عملی داشته باشند.

وی افزود: قطعاً اختلافات داخلی رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت و با توجه به ساختار جمعیتی این رژیم که نگاه سکولارتری دارد و نتانیاهو نیز از این دیدگاه پیروی می کند، امکان برگزاری مجدد انتخابات وجود دارد. یقیناً تندروهای مذهبی (صهیونیست های مذهبی) خواسته هایی مانند توقف عادی سازی روابط دارند که نتانیاهو نمی تواند آنها را برآورده کند.

انتهای پیام

صدرالحسینی با بیان اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی نگرانی از حضور جریان های افراطی وجود دارد و این مشکل به داخل رژیم صهیونیستی نیز سرایت می کند، گفت: به دلیل ناامنی های گسترده از جمله اینکه در 10 ماهه اخیر سالی که بیش از هشت هزار عملیات در اراضی اشغالی ثبت شد، بیش از نیمی از ارتش رژیم برای کمک به حفظ امنیت از مرزها به داخل کشور اعزام شدند و این موضوع یکی از بحث برانگیزترین موضوعات پیش روی دولت است که باعث دوقطبی شدن شده است. در امنیت مرزها و امنیت داخلی تشدید خواهد شد.

صدر الحسینی همچنین گفت: در منطقه تقریباً احتمال یقین وجود دارد که افراطیون در دولت کشورهای عربی و جهان اسلام را متحد کنند، زیرا افراطیون در این حکومت اعتقادی به گفتگو با کشورهای عربی و کشورهای عربی ندارند. جهان اسلام. در مجموع باید در نظر داشت که شرایط به وجود آمده موجب تسریع زوال و فروپاشی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

این کارشناس مسائل منطقه همچنین گفت: مخالفت تندروهای مذهبی با دو پایتخت، پرداخت حقوق به افرادی که در مراکز مذهبی مشغول به کار هستند و فعالیت تولیدی و اجتماعی ندارند و همچنین بحث سربازی از دیگر مواردی است که دولت جدید رژیم صهیونیستی باید با آن روبرو شود. . به طور کلی، ائتلافی که برای اهداف انتخابات تشکیل شده، بسیار ناپایدار است و در همه این موارد و در چندین مورد دیگر، اختلافات جدی بین ائتلاف موجود و در نتیجه در داخل دولت و کنست وجود دارد.

وی بیان کرد: به دلیل افراط گرایی چشم انداز آینده بین دو وضعیت نیست، یا باید انتخابات مجدد کنست انجام شود یا دولت به دلیل افراط گرایی در منطقه و نظام منزوی می شود.

این کارشناس مسائل منطقه گفت: نکته دیگر گرایش جوانان فلسطینی به مبارزه به دلیل افراط گرایی است و از سوی دیگر احتمال تسریع در توهین، تحقیر یا تخریب بخشی از مسجدالاقصی و همچنین احتمال تسریع وجود دارد. افزایش ناامنی ها در زمینه مسائل سیاسی و اجتماعی رژیم صهیونیستی وجود خواهد داشت. در واقع رشد گفتمان مقاومت در کرانه باختری، 48 سرزمین، اردوگاه ها و غزه پس از به قدرت رسیدن افراطیون کاملاً قابل پیش بینی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ایجاد اختلاف بین رژیم صهیونیستی و آمریکا از دیگر کارهایی است که تندروها انجام می دهند، تصریح کرد: دلیل همه این مشکلات این است که لابی صهیونیستی به مشکلات یک نقطه سکولار نگاه می کند. از دید او با دولت فعلی، به ویژه بین دولت فعلی کنست و دموکرات‌هایی که در حال حاضر مسئولیت دولت آمریکا را بر عهده دارند، اختلافاتی خواهد داشت.

یک کارشناس مسائل منطقه با تشریح پیامدهای حضور نتانیاهو و حزبش در عرصه قدرت گفت: با اقدامات تندروهای صهیونیستی احتمال افزایش ناامنی در ابعاد سیاسی و اجتماعی این مسائل وجود خواهد داشت. رژیم

سید رضا صدرالحسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در تحلیل پیامدهای بازگشت لیکود و بنیامین نتانیاهو به قدرت پس از انتخابات کنست، اظهار کرد: علیرغم تلاش مضاعف تندروها و شخص نتانیاهو در انتخابات کنست، در حال حاضر در انتخابات مجلس شورای اسلامی، نتانیاهو به قدرت رسیده است. تندروها اکثریت آرا را به دست آوردند و این موضوع قطعاً پیامدهایی هم در داخل رژیم صهیونیستی و سرزمین های اشغالی و هم برای منطقه دارد.

نوشته های مرتبط:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا