به گزارش خبرنگار دفاعی آیرین، مسعود بزیکیان وی در صبح روز 31 مرداد 1403 فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم از جمله سرتیپ خلبان را به شورای اسلامی اعلام کرد.نصیرزاده عزیز“به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مهمترین محور برنامه پیشنهادی آن در زیر ارائه شده است.
اهداف، استراتژی ها و جهت گیری های کلان
تامین منابع پایدار در قالب حمایت فعال برای ارتقای قدرت دفاعی از طریق ایفای نقش موثر در ظرفیت سازی استراتژیک که مستلزم ایجاد سازوکارهای هوشمند برای توسعه، تدارکات، تخصیص و مدیریت منابع در داخل وزارت دفاع است. به عنوان معاون پشتیبانی فرماندهی معظم کل قوا برای کسب توانمندی های دفاعی. تنوع و توسعه منابع فراتر از اعتبارات دفاعی باید در سیستم برنامه ریزی نهادینه شود.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح باید در دوره آتی با ایجاد بستر مناسب برای پاسخگویی به تهدیدات متنوع و پیچیده، بر اساس فناوریهای نوین و شگفتانگیز، تلاش برای دستیابی به علم و فناوری (پیشرفت بر لبههای دانش) در راستای تمرکز بر تحقیق، توسعه، نوسازی و به روز رسانی فناوری های دانش بنیان به عنوان اولویت ماموریت و از سوی دیگر، ایجاد الگوهای نوین همکاری و فرصت های کمتر استفاده شده در ظرفیت های ملی به ویژه کسب و کارهای دانش بنیان و دانشگاه ها. ظرفیت ها بر محدودیت های منابع غلبه می کنند.
* تمرکز بر تحقق سیاست های کلی نظام و اجرای برنامه پنج ساله هفتم مصوب نیروهای مسلح و وزارت دفاع.
* پیشی گرفتن از تولید و عرضه فناوری ها و تجهیزات پیشرفته و پیشرفته امروزی، به ویژه تجهیزات و سیستم های هوشمند بومی مورد نیاز نیروهای مسلح.
* دستیابی به فناوری های جدید و نوظهور در راستای نوآوری های مخرب در سیستم های دفاعی
* رصد مستمر تحولات فناوري دفاعي در سراسر جهان و دستيابي به فناوري ها و محصولاتي كه دشمن را غافلگير مي كند، با تاكيد بر فناوري هاي نوين.
* اطمینان از الزامات و عناصر ضروری برای حفظ و ارتقای برتری نظامی جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرتها و تهدیدات منطقهای، نیابتی و تروریستی و لزوم کاهش حضور و نفوذ آمریکا، رژیم صهیونیستی. و هژمونی در کشور منطقه؛
* رهبری و الهام بخشیدن به دستیابی به فناوری های پیشرفته و معتبر با مشارکت مردم؛
* تحول صنعتی و تحقق صنعت و دانش با فناوری پیشرفته بر اساس محصولات پیشرفته و تحقیقات آخرین فناوری های جهانی.
* شناسایی و جذب حداکثری کمک ها از توان صنعتی و تحقیقاتی نیروهای مسلح در قالب طرح ها و پروژه های دفاعی مشترک در داخل نیروهای مسلح.
* استقرار نظام نوآوری دفاعی و توسعه سریع شبکه نخبگان ملی و مردمی و همکاران همکار با بخش دفاعی به ویژه شرکت های دانش بنیان برای تحقق، تولید و ارائه خدمات و پرهیز از اشتغال غیرضروری.
* مراقبت از حفظ و توسعه توانمندی های شبکه همکاران؛
* هدف دوگانه پژوهش، تولید و توانمندی های خدماتی و دفاعی کشور برای سرریز دانش و فناوری و پشتیبانی متقابل در مواقع لزوم در قالب یک زنجیره ارزش.
* ارتقای بهره وری در سازمان های صنعتی و خدماتی وزارت دفاع (افزایش کیفیت، کاهش هزینه ها و کاهش زمان تحویل) از طریق اصلاح مدیریت، کیفیت سرمایه انسانی، منطقی سازی ساختارها، بهبود سیستم ها و روش ها و استانداردسازی. ;
* حمایت و دفاع مستمر و مؤثر از جبهه مقاومت و جبهه استکبار در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به صورت آشکار و پنهان به ویژه در مجامع بین المللی و منطقه ای.
* توسعه سریع دیپلماسی و حقوق بین الملل دفاعی، دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران.
* ارتقاء پدافند غیرعامل، ایمنی و امنیت کارکنان وزارت دفاع، اسناد، دانش و فناوری و مکانها تا حد اطمینانبخش.
* ارائه نظرات و ملاحظات نیروهای مسلح در برنامه ها و مصوبات مجامع، کمیسیون ها و شوراهای دولتی.
* شفافیت کامل، انضباط دقیق بخشی، عدم مغایرت با بخش خصوصی و رعایت کامل سیاست های کلی کشور در زمینه فعالیت های اقتصادی.
برنامه پیشنهادی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را اینجا ببینید.