به گزارش ای بی اس نیوز ، بیست و ششمین کنفرانس جهانی تغییرات آب و هوا ، COP26 ، در نوامبر امسال در گلاسکو اسکاتلند و پس از کنفرانس پاریس 2016 ، که منجر به توافق جهانی آب و هوا شد ، مهمترین نشست رهبران سیاسی جهان برای مقابله با مسائل اقلیمی
محقق داماد افزود: در قرآن کریم طبیعت به عنوان یک انسان با خدا صحبت می کند و خدا را تسبیح می گوید ، بنابراین طبیعت برای م believersمنان مقدس است و م believersمنان هرگز از طبیعت تجاوز نمی کنند. طبق آنچه در متون مقدس آمده است ، خداوند در آغاز آفرینش خود انسان را مجبور به انجام دو کار کرد ، یکی اجتناب از کشتن خود و دیگری اجتناب از آلودگی طبیعت. رسالت پیروان ادیان در جهان معاصر این است که برای انتقال پیام الهی متحد شوند و این دو تعهد خدا را انجام دهند.
وی افزود: “بینش بشر از جهان پیش از ما دوگانه است. الهی و نه الهی. از نظر الهی ، کل جهان آینده ، از جمله انسان ها ، حیوانات ، کوه ها ، دریاها و غیره ، بخش هایی از طبیعت مجموعه ای از وجود و همه مظاهر خالق است و او نشان می دهد ، در حالی که در غیر الهی از دید این چنین نیست
آیت الله سید مصطفی محقق داماد ، رئیس گروه مطالعات اسلامی آکادمی علوم جمهوری اسلامی ایران ، به عنوان یکی از متفکران شیعه در این گردهمایی میهمان شرکت کرد و ضمن امضای اعلامیه ادیان مشترک ، در سخنانی گفت: و مشکل شده است ، یک بحران اخلاقی و فکری است و رهبران مذهبی می توانند نقش مهمی در حل آن ایفا کنند.
به گزارش روز سه شنبه ای بی اس نیوز ، به دعوت پاپ فرانسیس ، رهبران همه ادیان بزرگ جهان دیروز در واتیکان گرد هم آمدند تا با دانشمندان مشهور جهان رایزنی و تبادل نظر کنند تا بیانیه های عملی در مورد مسائل مربوط به تغییرات آب و هوا صادر کنند. آن را از طرف همه ادیان به رهبران سیاسی حاضر در کنفرانس COP26 ارائه دهید.
رئیس گروه مطالعات اسلامی آکادمی علوم گفت: از این منظر ، انسانها خود را از طبیعت جدا می دانند و طبیعت را برای خود و در تسخیر خود در نظر می گیرند و همیشه در تلاشند تا کنترل بیشتری بر آن داشته باشند. به در حالی که در نگاه اول ، انسان به طبیعت احترام می گذارد و خود را بخشی از آن می داند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز