اجتماعی

سال گذشته 170 تن گوشت ناسالم هدر رفت • رکنا


سال گذشته 170 تن گوشت ناسالم هدر رفت

به گزارش رکنا از خوزستان، ناصر عسگری چهارشنبه 9 اردیبهشت در همایش غذای حلال با محوریت شرع و ذبح ماهی اظهار داشت: نظارت شرعی و بهداشتی دو جزء غذای حلال و رژیمی است که قابل تفکیک نیست.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه صنعت حلال در همه جای دنیا وجود دارد، گفت: صنعت حلال در کشورهای غربی و جوامع اسلامی رو به رشد است چرا که متوجه شده اند غذای حلال سالم تر از محصولات بهداشتی است.

وی ادامه داد: 23 کشتارگاه دام سنتی و صنعتی و 8 کشتارگاه طیور در خوزستان فعال است که امسال این تعداد افزایش می یابد.

عسگری فرد ادامه می دهد: سال گذشته 620 هزار راس دام سبک و 74 راس دام سنگین تحت کنترل بهداشتی ذبح شدند.

وی ادامه می دهد: در این مدت 8 هزار و 120 تن دام سبک و 12 هزار و 150 تن دام سنگین تحت نظارت بهداشتی وارد بازار شد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: سال گذشته 170 تن گوشت به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و بهداشتی کشف و معدوم شد.

وی گفت: پارسال 39 میلیون قطعه مرغ کشتار شد که حاصل آن تزریق 68 هزار تن گوشت بهداشتی، سالم و مذهبی به بازار بود.

در ادامه مطلب فوق عسکری فرد افزود: از این تعداد 330 تن گوشت مرغ دارای الزامات بهداشتی و شرعی بود که کشف و معدوم شد.

absnews

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-891765>منبع:

خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا



اخبار خبرگزاری رکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا