سایر موضوعات

عملیات فروش نان سهمیه آرد نانوایان را تعیین می کند

مدیر اجرایی طرح یارانه نان و آرد هوشمند در خصوص تخصیص سهمیه آرد گفت: معاملات فروش نانوایان در سامانه ثبت و پردازش می شود و بر این اساس تخصیص عادلانه آرد نانوایی ها مشخص می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، موضوع تغییر سهمیه آرد نانوایان با حضور مدیر اجرایی طرح یارانه آرد و نان هوشمند و رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی مورد بررسی قرار گرفت.

محمد رسول نظافتی – مدیر اجرایی طرح یارانه آرد و نان هوشمند – در این جلسه با بیان اینکه نزدیک به 21 ماه از نصب دستگاه های کارتخوان هوشمند در تمامی کشوها می گذرد، توضیح داد: حدود 10 ماه از تغییر این دستگاه می گذرد. در سامانه تخصیص آرد یارانه ای به واحدهای خبازی.. طی این 10 ماه فرآیندهایی را بررسی کرده ایم که به اطلاع نانوایان و مردم عزیز در مواجهه با این فرآیندها رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در این 10 ماه نانوایان باید این موضوع را یاد می گرفتند، تصریح کرد: چون این تخصیص سهمیه هر ماه صورت می گیرد نانوایان عزیز هر ده سال یکبار خرید انجام می دهند.

نظافتچی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد در پاسخ به این سوال که نانوایان از کجا می توانند سوابق خود را شفاف تهیه کنند؟ وی تصریح کرد: در مورد نیازهای کلان نان می توان مثال زد مانند رستوران دانشجویی محلی یا هر نیاز نان کلان کشور، زیرساخت ها را فراهم کرده ایم و می توانند در سامانه ثبت نام کنند. بدون در نظر گرفتن مبلغی که قصد برنده شدن دارند، در این سامانه ثبت می شوند، پس از تایید می توانند از منوی مربوطه، از منوی خرید شرکت ها و از موسسات خرید خود را انجام دهند، بنابراین فرآیندها موجود است و می گوییم وجود ندارد. محدودیت ها، در واقع همین است، یعنی ما هیچ محدودیتی برای فروش نان نداریم. نکته قابل توجه این است که زیرساختی را در پاسخ به نیاز پرونده برای خریدهای با حجم بالا فراهم کرده ایم که حتی قبل از ثبت نام برای اینکه بتواند نیازهای لحظه ای خود را برطرف کند می تواند از منوی کسب و کار خرید کند. . این کار در یک بازه زمانی مشخص قابل انجام است و ما هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم.

مدیر اجرایی طرح یارانه نان و آرد هوشمند افزود: نیاز موارد نیاز به تایید نهاد خاصی ندارد، مشکل بعدی نمایش کارنامه نانوایان است که به طور مرتب کارنامه نانوایان را در 10 نشان می دهد. -فاصله های روز یعنی بعد از تشکیل ثبت اطلاعات در برنامه Application Baker، نانوایان عزیز می توانند سوابق عملکرد، سوابق دقیق، تعداد نان فروخته شده، میزان کمک هزینه دریافتی خود را مشاهده کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: در خصوص کاهش سهمیه های ما، موضوع تخصیص سهمیه واحدهای نانوایی همانطور که در گزارش های قبلی، افکار عمومی، سوابق بازرسی، سوابق عملکرد نانوایان و نظرات میدانی گفته شد، هوشمندانه رسیدگی می شود. کارگروه آرد و نان استانی در خصوص سهمیه بندی واحدهای نانوایی. موثر است، بنابراین وقتی دلیل دقیق کاهش یا افزایش سهمیه را می گوییم، دلایل اصلی کاهش سهمیه را در سیستم نمایش می دهیم، اما به دلیل همین تعدد دلایل است که می خواهیم نشان دهیم دلیل دقیق به نانوا در برنامه کاربردی. تخصیص سهمیه به طور کلی انجام نمی شود.

نظافتی همچنین تصریح کرد: در خصوص تخصیص سهمیه ها شاخص هایی در نظر گرفته شده و پرتکرارترین موضوعات در خصوص دلایل کاهش سهمیه ها در این فایل گنجانده شده است. شاخص ذکر شده، شاخصی است که وضعیت را در رابطه با نانوایی های اطراف نشان می دهد. در خصوص سهمیه کارخانه های آرد کشور، در حال حاضر حدود 70 درصد واحدهای آسیاب سهمیه آرد خود را یا افزایش داده اند یا ثابت مانده اند، یعنی تقریباً 30 درصد واحدهای آسیاب کاهش سهمیه خود را داشته اند. یک شاخص دیگر هم اعلام کنم، حداکثر پنج درصد واحدهای نانوایی ما در کشور جزء واحدهای نانوایی پرخطر یا خیلی پرخطر طبقه بندی می شوند. در دوره های بعدی شاهد کاهش سهمیه و افت رتبه اعتباری هستیم.

به گفته مدیر اجرایی طرح هوشمند یارانه آرد و نان، 30 درصد نانوایان کشور سهمیه خود را کاهش و 70 درصد بدون تغییر آن را افزایش دادند و می توان گفت بیش از 60 درصد از این افراد سهمیه خود را افزایش دادند. سهمیه، سهم.

نظافتی: وی درباره روند تخصیص سهمیه توضیح داد: پس از عملکرد فروش نان نانوایان، یعنی معاملات فروش نان در سامانه ثبت نام، قبل از ترم دوستان، شروع افتتاح سامانه، نانوایان در سوابق عملکرد نانوایان ثبت می شود. داده های عملکرد برای یک ماه در دلیل این است که چند روز تعطیل، کاهش فروش یا کاهش فروش به دلیل شرایط آب و هوایی وجود دارد. لذا با توجه به اینکه تاثیر قابل توجهی در موضوع تخصیص سهمیه نانوایی ها وجود ندارد، مهلتی یک ماهه در نظر گرفتیم و پس از بررسی عملکرد و کنار گذاشتن معاملات غیر واقعی، سهمیه های تخصیصی هوشمندانه در اختیار کارگروه های آرد و نان قرار خواهد گرفت. استان و کارگروه های مبتنی بر آنها. شناخت زمین و ضرورت هایی که در ملاحظات استانی خود در خصوص تامین پایدار نان در استان مد نظر دارند، در چارچوب قوانین بازنگری می کند. ضوابطی که به آنها ابلاغ شده و پس از این بازنگری ها انتساب نظام صورت می گیرد که این بازنگری ها که چارچوب و ضوابطی دارد در چارچوب مصوبات کارگروه آرد و نان استان ها صورت می گیرد و می باشد. نه تخصیص تصادفی بنابراین، شاخص‌های مورد ارزیابی در تخصیص آرد، نظرات مردم، سوابق بازرسی و سوابق عملکرد نانوایان در دستگاه‌های کارت‌خوان هوشمند و تراکنش‌های غیر واقعی پس از پالایش است.

وی درباره تراکنش های غیر واقعی گفت: تراکنش هایی که سیستم به صورت هوشمند از رفتار گذشته نانوا و نانوایی های اطراف او تشخیص می دهد و مردود می شود، یعنی سیستم هوشمند آنها را به صورت هوشمند محاسبه می کند و چند پارامتر را در نظر می گیرد.

در ادامه، مدیر اجرایی طرح هوشمند یارانه آرد و نان با تاکید بر اینکه از ابتدای اجرای این طرح مبلغی برای صرفه جویی در عرضه آرد اعلام شده است، گفت: در طرح هوشمند، داده هایی را از ابتدا اجرا کردیم تا ایجاد یک مدل، پیشنهاد عدم انتخاب روش هایی مانند آزادسازی قیمت نان، جیره بندی نان در کشور و این مزیت های خود را داشت، از جمله صرفه جویی که طبق تحلیل واقع بینانه خودمان تخمین می زنیم که حدود سه میلیون نفر است. تن آرد در یک دوره حدود یک سال و نیم؛ به عبارت دیگر، از ابتدای پروژه و در یک تحلیل محافظه کارانه اغلب تحلیل شده، در این طرح تقریباً یک و نیم میلیون تن آرد صرفه جویی شده است که سه میلیون تن چشم انداز واقع بینانه و یک و نیم میلیون تن آرد است. برآورد واقعی دید محافظه کارانه

نظافتی تاکید کرد: ما هرگز ادعا نکرده ایم که هدر رفت یا شکاف آرد یارانه ای به صفر رسیده است، این عدد را که وی اعلام کرد جمعاً 5 هزار است و اگر ضرب و تقسیم کنیم به عددی می رسیم، اما هیچ گاه ادعای میزان مغایرت نداشتیم. آرد یارانه ای به صفر رسید، اما کاهش یافت، طبق گزارش هایی که به دست ما رسید، چند صد تن آرد یارانه ای فاصله داشت و از 5000 به چند دانه نان رسیدیم، یعنی سطح داستان ها اتفاق می افتد و ما به سمت صفر می رویم.

وی در گفت و گوی تلویزیونی در پایان گفت: در خصوص تخصیص سهمیه آنچه دوستان می گویند نانوا به بازگشت سهمیه آرد خودش اشاره می کند، زیرا این رویه فعلی است که وجود ندارد. یارانه آنها همان چیزی است که در استان وجود دارد و این اختیارات تفویض شده به استانها بخشی از مدیریت فضای آرد و نان استانشان است. در خصوص تخلفات نیز از روز اول نصب دستگاه های کارت خوان هوشمند در کشور کمک هزینه ای به نانوایان پرداخت شد که در ابتدای طرح حدود 15 درصد افزایش و بعد از آن در شب بعد به حدود 40 درصد افزایش یافت. شب ما برای عملکرد آنها غرامت می پردازیم. آنچه من می گویم این است که کل هزینه خرید آرد یارانه ای است، تامین مخمر و هزینه انرژی واحدهای نانوایی و مبلغی که واحدهای نانوایی از مردم دریافت می کنند را پوشش می دهد. زیرا قیمت نان باید کفاف اجاره و حقوق آنها را بدهد. در زمینه مخمر نیز یک سری اقدامات برای کاهش هزینه های واحد خبازی انجام شده است.

در ادامه امیر کرملو – رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی – نیز در پاسخ به این سوال که آیا محدودیتی برای عرضه نان مردم وجود دارد یا خیر، گفت: نانوایان بسیار زحمت می کشند و نان این ما را تامین می کنند. به طور رسمی محدودیت را برای هیچ یک از واحدهای خود اعلام نکرده اند، متاسفانه در این شرایط بسیاری از آنها می توانند تأثیر متمایز ایجاد کنند، ما در مورد تشویق و تنبیه نانوا صحبت می کنیم.

وی افزود: وقتی در عرض یک ماه و یک دهه از سهمیه آرد همکارانم کم می شود و به باجه های خدمات شرکت نانی نو مراجعه می کنند، چیزی که برای همکاران توجیه می کنند بیشتر از نان فروشی متعارف و نامتعارف است و این نانوای ما. چه زمانی این محاسبات را بر اساس کمبود اطلاعات و بر اساس عدم آموزش هایی که توسط شرکت نانی نو و مجریان پروژه ارائه نشده است، بررسی خواهد کرد و این تعداد در نظر گرفته می شود.

کرملو گفت: بنابراین بحث متعارف و نامتعارف یک بار به وضوح برای نانوایان توضیح داده شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا