پرداخت 5890 میلیارد تومان غرامت در زیرمجموعه های کشاورزی
ای بی اس نیوز/ همدان معاون توسعه بیمه ای صندوق بیمه کشاورزی گفت: پارسال 5 هزار و 89 هزار میلیارد تومان در تمامی زیربخش های کشاورزی خسارت پرداخت شد و بیشترین خسارت مربوط به استان خوزستان بود.
وی روز چهارشنبه 28 مهرماه در نشست فصلی معاونان تولیدات گیاهی و مدیران کشاورزی سراسر کشور با بررسی نقش و اهمیت بیمه در کشاورزی افزود: در کشوری خشک و نیمه خشک و در اکثر مناطق هستیم. میانگین بارندگی کمتر از 20 میلی متر است و با شرایط اقلیمی خاص، خشکسالی و یخبندان مواجه هستند.
وی تنها ارگانی را که در این سال ها توانسته به کشاورزان کمک کند صندوق بیمه کشاورزی دانست و افزود: در سال های اخیر در شرایط یخبندان، سیل و حوادث متعدد در کشور علی رغم پیگیری های مکرر در سازمان مدیریت بحران کشور. هیچ غرامتی پرداخت نشد و به کشاورزان پرداخت نشد.
نوری با تاکید بر اینکه صندوق بیمه کشاورزی یک صندوق بیمه دولتی است، تصریح کرد: بیش از 70 درصد خسارتی که قرار است پرداخت شود از سوی دولت به صندوق پرداخت می شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه صندوق بیمه کشاورزی تنها ارگانی است که دولت موظف به تخصیص 100 درصد اعتبارات به آن است، خاطرنشان کرد: سال گذشته 6 هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب داشتیم که 2500 میلیارد آن یعنی کمتر از 50 درصد. پرداخت شده است.
معاون توسعه بیمه ای صندوق بیمه کشاورزی افزود: در سه سال گذشته خشکسالی های بی سابقه ای را تجربه کرده ایم و 6 هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت شده که 2500 میلیارد تومان آن توسط دولت پرداخت شده، 1500 میلیارد تومان وصول شده است. از کشاورزان و مابقی از بانک کشاورزی وام گرفته شده است.
نوری با بیان اینکه بانک کشاورزی بر اساس ضوابط نمی تواند اعتبار را بازپرداخت کند، اما وام با سود 23 درصد به ما اعطا کرد، یادآور شد: صندوق بیمه کشاورزی با تمام توان در اختیار کشاورزان است اما اعتبارات آن بستگی به این دارد. دولت.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته 1700 میلیارد تومان نقره جمع آوری کردیم که 70 درصد آن جبران شد، گفت: امسال 6 هزار میلیارد تومان برای صندوق بیمه مصوب کردند حتی اگر در کشور همه چیز دو برابر شده باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما این است که اعتبارات دولتی نداریم و به موقع اعطا نمی شود، افزود: به همین دلیل دیگر نمی توانیم زودتر و بیشتر به کشاورزان خسارت پرداخت کنیم.
نوری با بیان اینکه در زیرمجموعه دام و طیور مشکلی نداریم زیرا ضریب خطر در این بخش نصف است در حالی که در گندم دیم 39 درصد است، تصریح کرد: پارسال دو میلیون هکتار گندم دیم زیر پوشش قرار گرفت. . و تقریبا 1500 میلیارد تومان غرامت پرداخت کردیم.
وی با اشاره به اینکه ضریب خطر در دام و طیور کم است و به همین دلیل حق بیمه کمتری می پردازند، ادامه داد: در دام 80 درصد ارزش شیء جبران می شود اما در گندم دیم 19 درصد بوده است.
وی افزود: طی دو تا سه سال گذشته همکاری خوبی در طرحهای کشاورزی در دست اجرا داشتهایم و در این مدت بیش از 2200 میلیارد تومان برای محصولات حاصل از جهش تولید غرامت پرداخت کردهایم، در حالی که پول دریافت کردهایم. کمتر بود بیش از 500 میلیارد تومان.»
نوری با بیان اینکه چهار برابر مبلغ برداشت شده از زیربخش کشاورزی پرداخت خواهیم کرد، یادآور شد: در صندوق بیمه میانگین سهم دولت 63 درصد بود اما در طرح افزایش تولید در دیم به 70 درصد افزایش یافت. .
معاون توسعه بیمه ای صندوق بیمه کشاورزی گفت: در گندم آبی سهم حق بیمه کشاورزان را به 700 هزار تومان کاهش دادیم و از سوی دیگر سهم دولت را افزایش دادیم.
وی با تاکید بر پوشش جامع بیمه ای در بخش کشاورزی، تصریح کرد: در برنامه هفتم توسعه بیمه اجباری کالا، ضمانت خرید تصویب شد و با این تصویب، داشتن بیمه نامه یکی از شرایط داشتن ضمانت نامه است. خرید.
نوری با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی تاکید دارد که بیمه در بخش کشاورزی و طرح های کشاورزی پیمانی باید به صورت ویژه انجام شود، ادامه داد: اگر طرح بیمه جهانی اجرا نشود با 1500 میلیارد تومان مواجه خواهیم بود. عدم تعادل و کمبود گندم دیم و مرطوب.
این مسئول خاطرنشان کرد: سال گذشته 5 میلیارد و 890 میلیارد تومان خسارت در تمامی زیربخش های کشاورزی پرداخت شد و بیشترین خسارت مربوط به استان خوزستان بود.
انتهای پیام