اخبار اقتصادی روز

پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات به شرکت های دانش بنیان مازندران

معاون استاندار مازندران تا پایان سال جاری ایجاد حدود 50 هزار شغل جدید پایدار در حوزه های مختلف کشاورزی، صنعت و گردشگری را هدف و تعهد برای استان اعلام کرد و خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده حدود 30 مورد درصد مشاغل جدید پایدار باید برای حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان باشد.

انتهای پیام

لزوم ورود بنگاه های دانش بنیان به بخش کشاورزی

ای بی اس نیوز/مازندران معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های دانش بنیان استان از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: میزان تولید واحدهای فناور در استان با حمایت مالی. اکنون به شرایط سطح خوبی رسیده است، اما با تصویب پرداخت 300 میلیارد تومان تومان دیگر در اختیار نخبگان علمی قرار می گیرد.

وی ورود جدی بنگاه های دانش بنیان به حوزه کشاورزی را محور اصلی توسعه مازندران دانست و افزود: در سه ماه گذشته امسال برنامه ورود بنگاه های دانش بنیان دانش بنیان را داریم. در بخش کشاورزی بخش کشاورزی است و در این راستا حدود هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات برای افزایش تولید در بخش کشاورزی بر نقش بنگاه های دانش بنیان متمرکز شده است.

خیریان پور یادآور شد: رونق فعالیت شرکت های دانش بنیان برای ایجاد اشتغال و تنوع بخشی به محصولات نیازمند حمایت دستگاه های اجرایی به ویژه بانک ها در اعطای تسهیلات است.

وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی ها تا پایان امسال تعداد بنگاه های دانش بنیان در مازندران باید دو برابر شود، ادامه داد: توجه ویژه به بنگاه های دانش بنیان و همکاری مدیران دستگاه ها با این شرکت ها مهمترین محور است. و برنامه توسعه اقتصادی مازندران در نیمه دوم سال دوم امسال است.

به گزارش ای بی اس نیوز، حسن خیریان پور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تولید بنگاه های دانش بنیان در مازندران برای تحقق شعار سال و حمایت از فناوری در ابتدای امسال به 820 مقاله از 588 مقاله رسید. بنگاه‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف کردی: تعداد بنگاه‌های دانش‌بنیان در مازندران ۱۳۰ بنگاه است که در ابتدای امسال ۹۹ واحد افزایش یافته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران از پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات به بنگاه های دانش بنیان استان از ابتدای سال جاری خبر داد و تصریح کرد: میزان تولید واحدهای فناور استان با حمایت مالی. اکنون به شرایط خوبی رسیده است، اما مصوب شده است که 300 میلیارد تومان اضافی به نخبگان علمی داده شود.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه استانداری آمادگی راه اندازی مراکز رشد و فناوری در تمامی شهرستان های استان را دارد، گفت: همه دستگاه های اجرایی باید برای رونق اقتصادی و رشد هشت درصدی استان تلاش کنند و در مرحله اول باید تمام زیرساخت ها برای ورود آسان فراهم شود تا دانش پایه را در اختیار اقتصاد مازندران قرار دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *