پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

پرداخت 50 هزار میلیارد تومان برای احیای واحدهای راکد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با بیان اینکه ۲۲ شرکت مدیریت صادرات برای حمایت های لازم از صادرات محصولات بنگاه های کوچک و متوسط ​​راه اندازی شده است، گفت: بنگاه های کوچک و متوسط ​​باید به شرکت های کشورهای توسعه یافته کشورها. پس از وقفه ای چند ساله، امسال این کار با آلمان از سر گرفته شد و 23 شرکت کوچک و متوسط ​​به آلمان اعزام شدند.

به گفته این مسئول، 12 هزار و 67 واحد راکد به منظور عارضه یابی و محاسبه موانع احیای واحدهای تولیدی راکد یا حفظ وضعیت موجود واحدهای فعال شناسایی شد که 40 درصد از این تعداد مشکل تامین مالی داشتند.

رسولیان همچنین برای تامین بازار محصولات تولیدی واحدهای صنعتی گفت: تنها تمرکز بر بازار داخلی راه حل نیست و باید به سمت ایجاد تقاضا در خارج از کشور و تامین بازارهای جهانی حرکت کنیم. البته با برندسازی مناسب باید محصولات رقابتی در بازارهای جهانی تولید شود. سازمان صنايع كوچك و شهرهاي صنعتي ايران تامين مالي برندسازي و شركت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي را تامين مي كند و بيش از 60 درصد از حق مشاركت بنگاههاي كوچك و متوسط ​​مستقر در شهرها و شهرهاي صنعتي را در نمايشگاههاي خارجي پرداخت مي كند. علاوه بر این، برای اعزام و پذیرش هیئت های تجاری و بازدید از نمایشگاه های مختلف حمایت هایی صورت گرفت.

انتهای پیام

لازم به ذکر است بر اساس توافق سه جانبه حمایت از تولید توسط وزرای اقتصاد، صامت و رئیس کل بانک مرکزی، پرداخت 933 هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش و 234 هزار میلیارد تومان سرمایه ثابت به بخش صنعت و معدن. مورد هدف بانک ها قرار گرفته است.

به گزارش ای بی اس نیوز، علی رسولیان در برنامه خط بازار رادیو اقتصاد با بیان اینکه بر اساس توافق سه جانبه حمایت از تولید توسط وزرای حراست، اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی، پرداخت وی 50 هزار میلیارد تومان از سوی بانک ها برای احیا و نوسازی واحدهای تولیدی راکد و بهسازی صنایع هدف گذاری کرد، گفت: البته منابع دیگری از جمله منابع تبصره 18 وجود دارد و مبلغ 1200 میلیارد تومان نیز وجود دارد. با بانک ملی برای حمایت از تولید (به ویژه بنگاه های کوچک و متوسط) برای احیای واحدهای تولیدی، نوسازی و ساخت و ساز موافقت شده است. معاون اول رئیس جمهور همچنین قول داد در قالب نهضت احیای واحدهای راکد که همچنان ادامه دارد، حدود 500 میلیارد تومان تامین اعتبار کند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران از توافق سه جانبه وزرای حراست، اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی برای پرداخت 50 هزار میلیارد تومان به بانک ها برای احیای واحدهای تولیدی راکد و نوسازی صنایع خبر داد. .

وی با بیان اینکه موضوعاتی مانند تامین مواد اولیه و بازار و مسائل مربوط به اختلاف با شرکا از دیگر موانع رکود این واحدها است، گفت: پروژه احیای واحدهای راکد دارای دو مولفه مهم است؛ در این طرح، طرح احیای واحدهای راکد نیز دارای دو مولفه مهم است. یکی مربوط به واحدهایی است که به طور کامل تعطیل شده اند و بخشی دیگر مربوط به ارتقاء واحدهایی است که با ظرفیت کمتر از 50 درصد کار می کنند. برای امسال احیای 2000 واحد صنعتی راکد در کشور و ارتقای ظرفیت 3300 واحد تولیدی که زیر 50 درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند برنامه ریزی شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از راه اندازی مجدد 766 واحد صنعتی راکد و غیرفعال از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: نزدیک به 532 واحد ظرفیت خود را افزایش داده و ظرفیت آنها از کمتر از 50 درصد به بیش از 50 درصد رسیده است. .

نیاز به ایجاد تقاضای خارجی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *