absnews
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه کسانی ممکن است این مالیات را پرداخت نکرده باشند، گفت: از 13 دی ماه سال جاری باید تمامی نقل و انتقالات در سامانه ثبت شده باشد که گاهی به صورت داوطلبانه انجام می شود، اما احتمالاً در صورت وجود مواردی این مالیات پرداخت نشده است، توسط اداره مالیات کنترل می شود و به مالکان برای پرداخت مالیات اطلاع داده می شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ داود منظور در حاشیه رونمایی از سامانه وصول مالیات نقل و انتقال خودرو در جمع خبرنگاران گفت: امروز سامانه پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو رونمایی شد; این سامانه توسط پلیس راهور و با همکاری سازمان امور مالیاتی کشور طراحی و پیاده سازی شده است.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور در پایان گفت: شهروندان می توانند سوالات خود را از طریق سامانه تلفنی 1526 مطرح کنند که همکاران ما به ابهامات و سوالات آنها پاسخ خواهند داد. همچنین دو روش برای پرداخت مالیات نقل و انتقال خودرو وجود دارد. ابتدا از طریق سایت سازمان امور مالیاتی و ثانیاً از طریق سامانه تعویض پلاک، شهروندان به سازمان امور مالیاتی هدایت می شوند که پس از پرداخت مالیات می توانند درخواست تعویض پلاک کنند.
وی افزود: مالیات نقل و انتقال خودرو از امروز به صورت اینترنتی اخذ می شود و بر این اساس یک درصد از ارزش خودروهای داخلی و دو درصد خودروهای وارداتی به عنوان مالیات اخذ می شود و افرادی که قصد تعویض نوبتی پلاک را دارند باید به سامانه نوبت دهی مراجعه کنید». کردن.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: افرادی که مایل به پرداخت مستقیم این مالیات هستند نیز می توانند با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی این مالیات را به صورت خوداظهاری پرداخت کنند، البته قبلاً این مالیات را در دفاتر اسناد رسمی دریافت می کردند. ” در حال حاضر پرداخت این مالیات توسط پلیس راهنمایی و رانندگی و همچنین دفاتر اسناد رسمی کنترل می شود.
منظور خاطرنشان کرد: در اجرای ماده 30 قانون ارزش افزوده شهروندان می توانند مالیات نقل و انتقال خودرو را به صورت هوشمند و بدون مراجعه به بانک های اینترنتی پرداخت کنند. از 13 دی ماه سال گذشته پلیس و دفاتر اسناد رسمی موظف به نظارت بر پرداخت این مالیات شدند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز