پتانسیل تولید 3.5 میلیون تن محصولات شیلاتی در کشور وجود دارد
ارسلان قاسمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: بر اساس آمار سال گذشته مجموع تولید ماهی و آبزیان به یک میلیون و 100 هزار تن رسید و امسال تفاوت محسوسی نخواهد داشت.
وی مجموع تولید ماهی در قفس را بین 5 تا 10 هزار تن اعلام کرد و افزود: با وجود امکان تولید 2 میلیون تن ماهی در قفس، تولید ما بسیار ناچیز است.
قاسمی ادامه داد: با توجه به 3 هزار و 300 کیلومتر خط ساحلی و ظرفیت دریا در شمال و جنوب کشور، امکان تولید بین 3 تا 3.5 میلیون تن محصولات شیلاتی در کشور وجود دارد که شیلات این میزان را دارد. و سازمان منابع دامپزشکی انتظار دارد. برای دست کشیدن از قضاوت کردن
مدیرعامل فدراسیون آبزی پروری، اصلاح نژاد و صادرات درباره آخرین شرایط صادرات محصولات شیلاتی اضافه کرد: بر اساس آمار گمرک در سال گذشته 500 میلیون دلار صادرات محصولات شیلاتی ارزآوری داشته و این در حالی است که امکان افزایش ارز وجود دارد. درآمد ارزی به 4 میلیارد دلار می رسد.
وی سرانه مصرف غذاهای دریایی را بین 6 تا 6.5 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: بر اساس آمار شیلات، سرانه مصرف غذاهای دریایی بین 13 تا 14 کیلوگرم است، اما اگرچه غذاهای دریایی ارزانتر از گوشت قرمز هستند، اما این امر به دلیل آن است. عدم در دسترس بودن . بسته بندی و فرآوری مناسب و همچنین فرهنگ سازی، مصرف سرانه بسیار پایین است.
خبرنگار: آزاده محبی