اخبار اقتصادی روز

نتایج مشارکت شهروندان در اقتصاد دانش بنیان چیست؟

آشنایی با مفاهیم اقتصاد دانش بنیان (32)

نتایج مشارکت شهروندان در اقتصاد دانش بنیان چیست؟

یک معاونت در خصوص تاثیر توجه به اقتصاد دانش بنیان در تحقق شعار سال و افزایش مشارکت مردم در توسعه تولید گفت: رواج اقتصاد دانش بنیان و خروج دولت از بنگاهداری و تحول. ادغام در بخش نظارتی مهمترین مزیت مشارکت مردمی است.

حسین محمد صالحی دارانی عضو کمیته امور داخلی کشور و شوراهای شورای اسلامی کشور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا از تاثیر توجه به اقتصاد مبتنی بر دانش در تحقق بخشیدن به اقتصاد کشور گفت. شعار 1403: مردمی شدن اقتصاد و خروج دولت از حالت شرکتی برای تبدیل شدن به بخش تنظیم کننده اقتصاد کشور. مهمترین مزیت، تحقق مشارکت مردم در جهش در تولید است.

مسیر مردمی شدن اقتصاد از کسب و کارهای دانش بنیان می گذرد

یکی از اعضای کمیسیون داخلی و شوراهای اسلامی کشور گفت: همواره بر این نکته تاکید شده است که اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد مردمی است و راه رواج اقتصاد از طریق کسب و کارهای دانش بنیان است.

افزایش تولید با روی آوردن به اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان در صنایع بزرگ.

این نماینده مجلس گفت: تحقق مشارکت مردمی در تولید مستلزم توجه به اقتصاد دانش بنیان است. باید زمینه را برای رشد بنگاه های دانش بنیان در کشور فراهم کنیم، زیرا راه اصلی دستیابی به مشارکت مردمی در رونق تولید، افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در کشور است به سوی اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر دانش در صنایع بزرگ کشور و در اقتصاد ملی است.

عضو کمیته امور داخلی و شوراهای شورای اسلامی افزود: بنگاه های دانش بنیان متشکل از نخبگانی هستند که متناسب با دانش و فناوری روز دنیا دانش و فناوری تولید می کنند و از این طریق نیازی نداریم. وابستگی به خارجی ها و واردات تجهیزات استراتژیک. و از این طریق می توان از خروج ارزها از کشور جلوگیری کرد.

اقتصاد دانش بنیان

صالحیدارانی ادامه داد: در شعار سال های اخیر رشد تولید و توجه به بنگاه های دانش بنیان مورد تاکید رهبری قرار گرفته است و بر این اساس مجلس برای رونق بهتر بنگاه های دانش بنیان قانون جهش را تصویب کرد. تولید دانش بنیان

مشکلات مداوم در نحوه اعطای مجوز

وی بیان کرد: از سوی دیگر همچنان در روند صدور مجوز مشکل وجود دارد و بروکراسی سنگین اداری در کشور ما بسیار آزاردهنده است، باید این مسیر سخت برای شرکت های دانش بنیان تسهیل شود.

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: دستگاه ها باید این فرآیند پیچیده را تسهیل کنند تا سفر کسب و کارهای دانش بنیان آسان شود تا این کسب و کارها رشد کنند و بسیاری از موانع در مسیر کسب و کارشان برطرف شود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: زمانی که یک یا چند نفر می خواهند فعالیتی را شروع کنند باید حداقل از 14 سازمان یا نهاد مجوز بگیرند. به این ترتیب ممکن است برخی نهادها یا سازمان ها با اعطای مجوز مخالفت کنند و هر تصمیمی برای تحریک تولید اتخاذ شود، این رویه را به بن بست می رساند.

این نماینده مجلس یازدهم اعلام کرد: باید حرکت تولید اول را با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر در این مسیر ادامه داد، بسیار بیشتر از گذشته و با ورود صنایع بیشتری شاهد نسل چهارم معاونت های علمی باشیم. با تاکید بر افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و به سمت صنایع اصلی دانش بنیان کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا