پارک بین المللی فناوری ایران به «مرکز صادرات دانش بنیان» تبدیل می شود.
رئیس پارک بین المللی فناوری جمهوری اسلامی ایران گفت: پارک بین المللی قرار است قطب صادرات محصولات دانش بنیان باشد؛ زیرا این پارک ها تسهیل گر در حوزه فناوری و نوآوری هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، علیرضا زراسوندی در نشست خبری امروز سازمان تحقیقات علمی و صنعتی ایران افزود: وزارت علوم راه اندازی پارک بین المللی علم و فناوری را به سازمان علمی پژوهشی و صنعتی ایران واگذار کرده است.
وی تفاوت پارک های بین المللی با سایر پارک ها را برشمرد و افزود: پارک بین المللی قرار است قطب صادرات محصولات دانش بنیان باشد. زیرا این پارک ها تسهیل گر در حوزه فناوری و نوآوری هستند.
زراسوندی خاطرنشان کرد: بنابراین در این پارک ها به دنبال جذب واحدهای فناور با گردش مالی بالا هستیم.
رئیس پارک بین المللی فناوری جمهوری اسلامی ایران با اشاره به طبقه بندی بنگاه های دانش بنیان توسط معاونت علمی رئیس جمهور، یادآور شد: بنگاه های دانش بنیان نوع یک، بنگاه های پرمصرف هستند. ‘امور مالی که شامل 150 شرکت بر اساس آمار این معاونت رئیس جمهور و با راه اندازی این پارک ها فرآیند صادرات برای آنها انجام می شود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از جامعه هدف این پارک ها که کمتر به پتانسیل آن توجه شده است، ایرانیان مقیم خارج از کشور هستند که صاحب مشاغل بزرگ هستند و برای اسکان در این پارک دعوت شده اند.
زراسوندی به شرکت های خارجی به عنوان مخاطب سوم این پارک اشاره کرد و تاکید کرد: بسیاری از شرکت های خارجی با شرکت های ایرانی تعامل دارند.
وی کشورهای عضو «اکو»، «شانگهای» و «کامستک» را از دیگر حوزههای تعامل ذکر کرد.
رئیس پارک بین المللی علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ایجاد زیرساخت برای توسعه فعالیت های دانش بنیان، ادامه داد: طرح «نان» (سامانه ایده ها و نیازها) سامانه اعلامی است. که بر عهده موسسه مرجع و پایش علمی و فناوری جهان اسلام (ISC) می باشد.
زراسوندی افزود: سامانه «جان» (سیستم جریان نوین اقتصادی) نیز به سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران واگذار شد.
وی تاکید کرد: تجاری سازی یکی از چالش های بنگاه های دانش بنیان است و این سامانه وسیله ای برای معرفی و تجاری سازی محصولات دانش بنیان خواهد بود.
انتهای پیام