اخبار سیاسی روز

ویژگی های مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی تبیین شده است

مکتب یک پروژه جامع و منسجم است که هدفش کمال انسان و رفاه عمومی است. اسلام یک مکتب است. نظریه پیروزی بشریت بر حیوانیت، علم بر جهل، عدالت بر ظلم، برابری بر تبعیض، تقوا بر بندگی، و توحید بر شرک.
مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران الهام گرفته از مکتب اسلام است. مکتبی که از سدی قدرتمند و غنی فکری و معنوی دل ها و ذهن ها را گشود و دل ها را جذب کرد. این مکتب بیش از هر چیز مبتنی بر بینشی از جهان است که توحید است.

در مکتب امام رای مردم به معنای واقعی تاثیرگذار و تعیین کننده است. با این اوصاف معتقد بود که با اراده مردم می توان با تمام قدرت های متجاوز جهانی مقابله کرد و آنها را سرکوب کرد.

انتخاب مردم سالاری دینی، لجاجت و انعطاف ناپذیری در مقابل دشمن، بی اعتمادی به استکبار جهانی، تزریق روحیه خودباوری و خوداتکایی و درک تعلق کشور به مردم، جلوه های بارز عقلانیت بود. در زندگی -مکتب جمهوری اسلامی.

تجلی معنویت در بنیانگذار جمهوری اسلامی بیش از هر چیز اخلاص او بود. او کار را برای خدا انجام داد و در صدد انجام وظیفه برآمد و تکلیف الهی رمز سعادت این فقیه و عارف بزرگ بود.

استکبارستیزی، انقلابی گری، عدالت خواهی، دوری از اشرافیت، سادگی، نفی سکولاریسم اخلاقی و فسق، دفاع از مظلوم، مقاومت در برابر دشمن، غلبه آرمان شهر، وحدت، برابری و برادری، نفی وابستگی سیاسی، بصیرت، خصومت و خصومت مذهب و روحیه شهادت طلبی یکی از بارزترین ویژگی های مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش ای بی اس نیوز، حجت الاسلام علی شیرازی در یادداشتی به تشریح ویژگی های مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی پرداخت.

دومین شاخص این مکتب که نکته اصلی در مبانی و دیدگاه های بنیانگذار جمهوری اسلامی است، مسئله اسلام ناب محمدی (ص) است. اسلام ناب اسلام ضد استکباری است. اسلام با سلطه بیگانگان مخالف است، اسلام با دخالت بیگانگان در امور داخلی کشورها، اسلام مخالف زانو زدن در برابر دشمن است، اسلام با فساد و با برده داری، مخالف طمع، تحجر، ضد اشرافیت است. این ضد این اختلاف طبقاتی است، این تقابل انحرافات بین غنی و فقیر است.

شاخص دیگر در مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بحث جاذبه و دافعه امام خمینی است. ملاک و مبنای جاذبه و دافعه آن حضرت، اسلام ناب محمدی (ص) بود. همان امامی که مردم از همه اقوام، گروه‌ها، قبیله‌ها و مذاهب را در آغوش می‌گرفت، کمونیست‌ها و لیبرال‌ها، فرقه‌گراها و دوستداران نظام‌های غربی و فرهنگ غرب را در آغوش می‌کشید.

توحید یعنی اعتقاد به این که کهکشان ها، سحابی ها و کرات بزرگ آسمانی، سیاره ها و میلیون ها منظومه شمسی از یک اندیشه، یک استراتژی و یک قدرت به نام خدا تشکیل شده اند. توحید مساوی است با ایمان به خدا، بندگی خدا و عدم اعتقاد به بت پرستی و استکبار. توحید رکن اصلی بینش و تلقی اسلامی است که امام بر اساس آن نظام جمهوری اسلامی را در ایران پایه گذاری کرد.

امام خمینی که مظهر مکتب سیاسی ایشان بود، سیاست و معنویت را در کنار هم داشت و آن را دنبال می کرد و وظیفه اصلی ایشان ایجاد نظم مدنی – سیاسی مبتنی بر عقلانیت و قانون اسلامی بود. با این اوصاف، سلطنت و استبداد را ریشه کن کرد و به جای آن یک نظام دینی را از طریق دموکراسی و انتخابات ایجاد کرد. اسلام واقعی را وارد جامعه بشری کنیم.

امام خمینی (ره) حساسیت فوق العاده ای نسبت به مدح ائمه (ع) داشتند و معتقد بودند برای اهل بیت مقام هایی در سیر معنوی وجود دارد که فراتر از درک بشر و فراتر از روحیه عارفان است.

سومین خصلت این مکتب، حرکت به دور ولایت اولیاء الهی و معصومین است که منشأ سیر ملکوتی و تربیت معنوی و تزکیه نفس و رسیدن به مقصد اسنی و بالاترین مشاهده

امام خمینی (ره) مهم ترین فلسفه تشکیل حکومت اسلامی توسط پیامبر اکرم (ص) را ابلاغ اسلام ناب معرفی می کند و می فرماید: «قیام و نهضت پیامبر در تشکیل حکومت، ابلاغ قدرت به اسلام بود. مردم و آن را به توحید دعوت می کنند.

امام در محیط مدرسه با قاطعیت کامل جاذبه و دافعه خود را اعمال می کرد. این یک شاخص اصلی مدرسه او است.

بعد دیگر مکتب امام، بعد عقلانیت است. استفاده از خرد، تدبیر، اندیشه و محاسبه در این مکتب مورد توجه بود.

سخنرانی مقاومت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران موازنه قوا و معادلات سیاسی قدرت های مسلط را تغییر داد و به مردم مسلمان و مستضعفان جهان قدرت و عزت بخشید و منشأ نفوذ در جامعه معاصر شد. . زمان.

یکی دیگر از شاخص های مکتب امام، بعد عدالت است. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اما به بعد عدالت اجتماعی واقف بود و از مسئولان خواست تا دست به دامان نیازمندان و ضعیفان شده و خدمات عمومی را به اقصی نقاط کشور گسترش دهند و از اشرافیت و تجمل گرایی و اسراف پرهیز کنند. .

absnews

شاخص بعدی مکتب امام صبر و استقامت است. هیچ حادثه جدی که بتواند او را شکست دهد و او را وادار به تسلیم در این حادثه کند، وجود نداشت. امام از مقاومت قیام عاشورا مطلع شد و بر اساس نص قرآن و سنت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و اولیای الهی، همگان را به ایستادگی در برابر مستکبران و مبلغان نظام سفارش کرد. سلطه، و خودش الگوی کامل صبر و مقاومت شد. .

اسلام برای مستضعفان و مستضعفان، اسلام برای مستضعفان، اسلام برای مردم فلسطین، اسلام برای تقوا، اسلام برای دموکراسی، اسلام برای پاکی و معنویت، اسلام برای مبارزه با عرفا، اسلام برای مصائب تاریخ اسلام مخصوص کفار است، خدا رحمتشان کند، اسلام منزه از ریا و نیرنگ است، اسلام پیامبر و اولیاء است، اسلام ولایت فقیهان است.

بیزاری از دنیا و شیفته دنیا نشدن از دیگر ویژگی های مکتب امام خمینی بود. او مظهر تقوا و زهد و تحقیر دنیا بود و مال و تکالیف دنیوی برایش ارزشی نداشت و معتقد بود: هر چه به دنیا توجه شود، دوست داشتن دنیا سخت می شود.

شاخص دیگر این مکتب بعد معنوی است. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تنها با تکیه بر عوامل مادی راه خود را دنبال نکرد. اهل ارتباط با خدا، اهل هدایت معنوی، اهل توجه، حافظ، توسل، توکل، تواضع، مناجات، اشک و خاطره بود. او اهل توکل به خدا و یاری طلبی و اهل عبادت و شب زنده داری و نماز شب بود.

شاخص بعدی جهان بینی مکتب امام خمینی است. مخاطب آن در سیاست و اندیشه های سیاسی انسانیت بود و خواهان خیر و استقلال و عزت و ایمان و زندگی توحیدی برای همه انسان ها و تمام امت اسلامی بود و در صدد گسترش نفوذ اسلام ناب در جهان و کاهش سلطه بود. از آدمخواران و متکبران و در صدد خشکاندن ریشه های فاسد رژیم صهیونیستی برآمد و گفت: امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی است و مسلمانان یک سازمان بزرگ اسلامی رونق و شکوه کاخ های سفید و سرخ را از بین خواهند برد. “

یکی دیگر از ویژگی های مکتب بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دشمنی است. امام دشمن را می شناخت، روش های سیاسی و روش های تبلیغی او را می شناخت، او را می شناخت و قاطعانه در مقابل او می ایستاد. رمز پیشرفت و موفقیت آنان در این بود که دشمن را شناختند و بدون کوچکترین اعتمادی به مستکبران و ستمگران با تمام قدرت و استقامت با او جنگیدند و او را شکست دادند.

مشروح یادداشت جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع به شرح زیر است:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا