سایر موضوعات
ویدئو/ رابطه بین مصرف گوشت و گرم شدن کره زمین

به گفته محققان، مصرف گوشت انسان به ویژه در کشورهای صنعتی به یکی از عوامل گرمایش جهانی تبدیل شده است. انسانها سالانه حدود 360 میلیارد کیلوگرم گوشت مصرف میکنند و در عین حال زمینهای آزاد زیادی را به دامداری اختصاص میدهند، زمینهایی که میتوانند به عنوان مخزن کربن عمل کنند. اما واقعیت این است که جایگزینی گوشت با جایگزین های گیاهی می تواند انتشار گازهای گلخانه ای از دام و کشاورزی را تا سال 2050 تا 31 درصد کاهش دهد.
مترجم: محیا ذوالفقاری / ویراستار: مجتبی هادوی