
سامانه تولید انگور دره جوزان ملایر در استان همدان در آذرماه ۱۳۹۶ به عنوان دومین میراث کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان توسط سازمان جهانی کشاورزی ثبت شد. و برند انگور Malair جهانی شد. این شهرستان از نظر تولید انگور رتبه چهارم کشور و از نظر سطح زیر کشت انگور رتبه پنجم کشور را دارد. 70 درصد انگور تولید شده در این شهر یعنی حدود 43 هزار تن به انگور خشک، ترش و آفتابی تبدیل می شود که 30 هزار انگور آن به کشورهایی مانند روسیه، اوکراین، پاکستان، هند، عراق و رومانی صادر می شود.
مدیر فیلمبرداری: مهدی خزریان / تدوین: مریم غلامی