پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

وکیل شکات: بیش از 17 هزار نفر توسط منافقین به شهادت رسیدند

چهاردهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز (سه شنبه 31 خرداد) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی دهقانی در حال برگزاری است.

به گزارش ای بی اس نیوز، نماینده دادستان در اولین جلسه دادگاه در تاریخ 30 دی 1402، اتهامات 4 نفر از متهمان پرونده یعنی سازمان موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی) متهم سوم و مهدی ابریشمچی متهم چهارم پرونده را قرائت کردند.

در جلسه دوم دادگاه در تاریخ 7 دی 1402 کیفرخواست متهم ردیف 5 تا 23 پرونده شامل زهرا اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مرشی، محمدعلی توحیدی خانیکی، علی خدایی صادر شد. مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سیدالمحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، ماهوش سپهری، قدسی خوارزیان، مهناز سلیمیان، محسن سیاه گله، مریم فضل مشهدی شادی، بهشتی خوانده اند.

نماینده دادستان در سومین جلسه دادگاه در تاریخ 14 دی ماه 1402 کیفرخواست متهمان ردیف 24 تا 33 شامل ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان را تنظیم کرد. . ، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی به تلاوت اشکزیری پرداختند.

نماینده دادستان در جلسه چهارم در 21 دی ماه 1402 قبل از قرائت کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

در جلسه پنجم دادگاه در 28 دی ماه 1402 کیفرخواست متهم در 34 تا 42 مورد قرائت شد.

در ششمین جلسه دادگاه در 5 دی ماه 1402 کیفرخواست متهمان 43 تا 70 قرائت شد.

در جلسه هفتم دادگاه در تاریخ 3 بهمن 1402 کیفرخواست متهمان 71 تا 89 قرائت شد.

در هشتمین جلسه دادگاه در تاریخ 10 بهمن 1402 کیفرخواست متهمان 90 تا 105 به همراه اسامی متهمان و اسامی متهمان قرائت شد.

در جلسه نهم دادگاه در تاریخ 11 بهمن 1402 نماینده دادستان به قرائت کیفرخواست ادامه داد.

نماینده دادستان در جلسه دهم دادگاه 17 بهمن 1402 گفت: هویت این گروهک (منافقین) سلاح آنهاست که در آرم آنها منعکس شده است.

قاضی دهقانی در یازدهمین جلسه دادگاه در تاریخ 13 اردیبهشت 1403 به وکیل این سازمان برای حضور به موقع در جلسات دادگاه تذکر داد.

قاضی دهقانی در دوازدهمین جلسه دادگاه در 28 اردیبهشت 1403 گفت: به کشورهای میزبان متهمان این پرونده هشدار می دهیم، میزبانی از این متهمان جرم علیه کنوانسیون های بین المللی مبارزه با تروریسم محسوب می شود.

در جلسه سیزدهم دادگاه در 17 خرداد 1403، یکی از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق (منافقین) داستان هایی از شکنجه های منافقین ارائه کرد.

این پرونده 104 متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (سازمان های گروهک منافقین) دارد.

به گزارش ای بی اس نیوز، قاضی دهقانی در ابتدای چهاردهمین جلسه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان شخصیت حقوقی، از وکیل شوکت خواست تا حضور پیدا کند و اعلام کند. محتوای آن

وکیل شوکات که در جایگاه قرار گرفت گفت: در جلسه گذشته درباره تروریستی بودن سازمان مجاهدین بحث شد. به عنوان وکیل شکات و خانواده معظم شهدا، شکایت را ضروری می دانم. خانواده شهدا سه خواسته دارند؛ 1: مطالبه خسارت، 2: مطالبه دیه و 3: مطالبه ضرورت و ضرر ناشی از جنایات ارتکابی علیه آنها.

وی گفت: در کیفرخواست منتشر شده، اتهامات مربوط به اقدامات تروریستی و جنایات سازمان موسوم به مجاهدین خلق موسوم به گروه منافکین درج شده است.

وکیل شوکات گفت: بیش از 17 هزار نفر توسط این گروه به شهادت رسیدند و نام حدود 600 شهید در کیفرخواست آمده است و درخواست داریم اسامی همه شهدا به کیفرخواست اضافه شود و حکم صادر شود. بر روی آنها

وی در خصوص جنایات و اتهامات سازمان مجاهدین خلق به عنوان یک شخصیت حقوقی گفت: مجاهدین خلق فردی است که برای مردم می جنگد، مجاهدین خلق هواپیما نمی ربایی و مجاهدین خلق به اماکن فرهنگی و دانشگاه ها حمله و بمباران نمی کنند. و کودکان و افراد بیگناه را به بهانه “این خلاف نظام و حکومت است، نمی کشد” بکشید.

مرادیه وکیل شکات گفت: اشخاص حقوقی و متهمان و اتهامات آنان به شرح زیر است: «الف» – فساد در کشور از طریق همراهی با مباشر و مرتکبین اعمال مجرمانه گسترده که توسط اعضای آنها در زمینه ارتکاب جرایم علیه آنها انجام می شود. امنیت داخلی و خارجی جمهوری اسلامی ایران؛ ایجاد آتش سوزی و تخریب گسترده، جرایم گسترده علیه تمامیت جسمانی افراد که منجر به قتل و شهادت 17 هزار نفر از شهروندان ایران اسلامی، اخلال جدی در نظم عمومی کشور، ناامنی و آسیب قابل توجه به تمامیت جسمانی می شود. یکپارچگی مردم و اموال عمومی و خصوصی. در راستای تحقق هدف قیام مسلحانه علیه حکومت قانونی مستقر در کشور ایران، یعنی جمهوری اسلامی.

وی ادامه داد: تروریسم یعنی قیام علیه نظام قانونی که مردم آن را پذیرفته اند که مصداق بارز هر جنایتی است که این سازمان و اعضای آن انجام می دهند. این موضوع بر اساس قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم مصوب 2014 و کنوانسیون های مختلف بین المللی از جمله کنوانسیون بین المللی مبارزه با تروریسم در این مورد گنجانده شده است. بر اساس این قانون، من خواهان محکومیت این سازمان و اعضای آن به جرم تروریسم هستم.

وی در تشریح اتهام پرونده «ب» گفت: تسبیب در باغی و تجمع با اعضای باقی از طریق طراحی بخش های مختلف و سازماندهی یکی از سیاست های کلی سازمان مجاهدین این بوده است که تمامی عملیات ها مسلحانه و خشن که در تمامی عملیات ها و جنایات رخ داده این بحث را تماشا می کنید.

ادامه بده…

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *