شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

وقوع اعتراضات خشونت آمیز در بزرگترین کارخانه تولید آیفون

اما درگیری روز چهارشنبه خلاف این را ثابت کرد و بار دیگر بر پیامدهای سیاست کووید صفر رئیس جمهور چین شی جین پینگ تأکید کرد، سیاستی که به قرنطینه فوری برای مهار بیماری در هر کجا که پیدا شود متکی است. سیاستی که رشد اقتصادی را کند کرده و زنجیره تامین جهانی را مختل کرده است. پکن اخیرا دستورالعمل‌های جدیدی را صادر کرد که به مقامات دستور داد تا اختلالات را به حداقل برسانند و از چک‌های هدفمندتر استفاده کنند، اما افزایش موارد در شهرهای بزرگ، مقامات محلی را مجبور کرد دوباره به محدودیت‌های شدیدتر متوسل شوند.

در یک ویدیو، کارگران عصبانی در اتاق کنفرانس دور یک مدیر را احاطه کرده و نارضایتی خود را ابراز می‌کنند و در مورد نتایج آزمایش کرونا سؤال می‌پرسند.

به گزارش ای بی اس نیوز، ویدئوهایی که شاهدان عینی اعتراضات ارسال کرده اند نشان می دهد که کارگران کارخانه فاکسکان فناوری گروه در ساعات اولیه روز چهارشنبه از خوابگاه خود خارج شده و با افسران یونیفورم سفید انزوا درگیر می شوند.

بسیاری از کارگران ماه گذشته با پای پیاده از کارخانه گریختند. به نظر می رسید که دولت محلی و فاکسکان در هفته های اخیر با وعده دستمزدهای بالا و کارگران جدید و وعده های شرایط کاری بهتر، اوضاع را تحت کنترل داشتند.

به گفته یکی از شاهدان که نخواست نامش فاش شود، اعتراض از شب گذشته به دلیل تاخیر در دستمزدها و نگرانی از شیوع این بیماری آغاز شد. چندین کارگر مجروح شدند و پلیس ضد شورش برای برقراری نظم فراخوانده شد.

صدها کارگر در بزرگترین کارخانه تولید آیفون اپل در چین پس از بیش از یک ماه محدودیت های سختگیرانه ویروس کرونا با پرسنل امنیتی درگیر شدند.

خشونت مربوط به محدودیت های ویروس کرونا گهگاه در چین فوران می کند. صدها کارگر در کارخانه کوانتا کامپیوتر در شانگهای در ماه مه پس از اینکه ماه ها قادر به برقراری ارتباط با دنیای خارج نبودند، با پرسنل امنیتی درگیر شدند. تظاهرات در منطقه قرنطینه شده گوانگدونگ، که مرکز صنعتی جنوبی است، دیده شده است.

انتهای پیام

خشونت بی سابقه در کارخانه شهر ژنگژو نشان دهنده افزایش تنش ها از زمان شروع قرنطینه در ماه اکتبر است. بسیاری از کارکنان این کارخانه که به شهر آیفون معروف است و بیش از 200 هزار کارگر دارد، منزوی شده اند و مجبور شده اند با غذا و دارو کمی زندگی کنند.

به گزارش بلومبرگ، وضعیت فاکسکان یادآور خطرات اتکای اپل به یک ماشین تولیدی عظیم در چین است. ژنگ ژو مهمترین پایگاه تولید اپل است و از هر پنج گوشی جدید اپل، چهار گوشی در آنجا تولید می شود. اپل در این ماه هشدار داد که عرضه جدیدترین مدل های گران قیمت آیفون کمتر از پیش بینی قبلی خواهد بود.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *