جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

وقتی پاییز گرم است، انار هم حال می‌دهد!

وی افزود: شرایط دمایی موثرترین عامل برای تشکیل آنتی کامین است و بارندگی های شبانه و هوای خنک کمک زیادی به این مشکل می کند و در شرایطی که میزان بارندگی کاهش می یابد و هوا گرم می شود به باغداران توصیه می شود آبیاری کنند. در شب محیط زیست کمک کرد تا ترکیبات قندی درخت افزایش یابد و به آنتی سیامین تبدیل شود.

وی افزود: بارندگی های خفیف در این ایام علاوه بر شست و شوی میوه های انار باعث بهبود کیفیت محصول می شود، البته ممکن است پس از بارندگی خفیف دمای هوا کاهش یافته و باعث ترکیدن محصول شود.

ای بی اس نیوز/مرکزی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی شهرستان ساوه عوامل تولید انار باکیفیت و آبدار را برشمرد و گفت: کم رنگ بودن انار مشکل سفیدی دانه در محصول را به دنبال دارد و در سال جاری میانگین افزایش دما نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. نسبت به سال های گذشته حدود 1.5 درجه رشد کرده است و پدیده دانه های سفید انار در تمام مناطق بی قانون کشور مشاهده شده است.

وی در ادامه تفاوت رنگ انارها را به دلیل وجود رنگدانه ای به نام آنتی سیامین دانست و گفت: آنتی سیامین یکی از ترکیباتی است که در قسمت های مختلف پوست و دانه های انار تولید می شود. هر چه محصول تولید شده قرمزتر یا تیره تر باشد، از نظر کیفیت بهتر و قابل فروش تر است.

وی با بیان اینکه رقم انار ملس ساوه یکی از مقاوم ترین ارقام انار و سازگاری بهتر با شرایط مختلف آب و هوایی است، افزود: گرچه دمای بالا مانعی برای جلوگیری از تشکیل آنتی سیامین است و انار دانه ای ملس ساوه یکی از این گونه ها است. پدیده در امان ماند

خلیلی گفت: استفاده مناسب و به موقع از تغذیه دانش بنیان از جمله کودهای پتاسیمی باعث افزایش ترکیبات قندی درخت و تشکیل آنتی سیامین و قرمز شدن رنگ دانه ها و بازارپسند شدن آن می شود.

خلیلی بیان کرد: ماندگاری بیشتر محصول روی درخت منجر به تولید انار باکیفیت می شود و انارهای برداشت شده از درخت در آبان ماه از نظر کیفیت بسیار بهتر از انارهای برداشت شده در مهرماه است.

محمودرضا خلیلی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به آغاز برداشت انار در مرکز تولید انار جهان، اظهار کرد: پیش بینی می شود برداشت این میوه بهشتی تا اواسط آبان ماه امسال به پایان برسد.

انتهای پیام

معاون مدیر جهاد کشاورزی ساوه با اشاره به اینکه درجه حرارت بالا بر روی کشت درختان تأثیر دارد و از تشکیل رنگ دانه در محصول انار جلوگیری می کند، افزود: عدم تشکیل رنگ دانه در انار مشکل سفید شدن دانه در برداشت را به همراه دارد. امسال میانگین دما نسبت به سال های گذشته حدود 1.5 درجه افزایش یافته است و پدیده دانه های سفید انار در تمام مناطق کشور آنارشیست ها مشاهده شده است.

وی با اشاره به اینکه کاهش محسوس دما به محصول انار خسارت وارد می کند، افزود: طبق اعلام سازمان هواشناسی در فصل برداشت انار جبهه سردی وجود خواهد داشت که ممکن است بر برداشت تاثیر بگذارد و منجر به ترکیدن و از بین رفتن آن شود. از انار. دیده نمی شود.

این مسئول جهاد کشاورزی ساوه با تاکید بر اینکه تولید انار باکیفیت نیاز به شب های خنک دارد، افزود: انار ملس ساوه یکی از ارقام دیررس این محصول است و هوای خنک در اواخر شهریورماه باعث آبدارتر شدن محصول می شود. تولید – محصول

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *