افزایش 30 درصدی ماندگاری میوه ها و سبزیجات شسته شده
مدیرعامل این شرکت از تولید خوشبوکننده های کفش با پایه کیتوزان خبر داد و گفت: این محصول حاوی نانو امولسیون و مواد معدنی است و قادر است به مدت 24 ساعت از بوییدن کفش جلوگیری کند.
وی گفت: محصولات مشابه فقط برای ضدعفونی سبزیجات استفاده می شود اما محصولات ما سموم را از سطح میوه ها پاک می کند.
فرهاد جمالی، مدیرعامل این شرکت فناوری در گفت وگو با ای بی اس نیوزوی کیتوزان و نانوامولسیون ها را اساس محصولات تولید شده در این شرکت دانست و گفت: در سه محصول این شرکت از این دو ماده اولیه استفاده کرده ایم.
مدیرعامل این شرکت ضدعفونی کننده میوه و سبزیجات را از دیگر محصولات این شرکت دانست و یادآور شد: این محصول کیتوزان علاوه بر ضدعفونی، پاک کننده میوه و سبزی نیز می باشد.
جمالی با تاکید بر اینکه در صورت استفاده از این نوع دئودورانت عرق طبیعی ایجاد می شود، ادامه داد: این محصول 24 ساعته در دو نوع مصرف بانوان و آقایان تولید شده است.
وی اولین محصول را دئودورانت با پایه کیتوزان دانست و گفت: در نانو امولسیون به کار رفته در این محصول اسانس هایی وجود دارد که در اتانول حل نمی شوند و روی سورفکتانت ها حل می شوند. استفاده از این مواد مشکل دئودورانت های ضد تعریق را حل کرده است.
انتهای پیام
جمالی خاطرنشان کرد: استفاده از این محصول برای افرادی که زیاد عرق می کنند تا 24 ساعت از بوییدن کفش جلوگیری می کند.
جمالی افزود: همچنین سایر مواد ضدعفونی کننده باعث پوسیدگی میوه ها و سبزی ها می شوند اما محصول ما ماندگاری محصولات کشاورزی را 20 تا 30 درصد در یخچال افزایش می دهد.
گروهی از محققان یکی از شرکتهای فناور، ضدعفونیکنندهای مبتنی بر نانوامولسیون برای سبزیجات و میوهها راهاندازی کردهاند که ماندگاری مواد غذایی را تا 30 درصد افزایش میدهد.