وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه میانگین سرعت اینترنت ثابت جهان اکنون 60 مگابیت بر ثانیه است، گفت: سرعت ایران 10.39 است که تقریبا یک دهم میانگین جهانی است. البته گلوگاه همه مشکلات شبکه اینترنت ثابت، توسعه نامتوازن ارتباطات ثابت و سیار در کشور است.»
به گفته وی، ایران تقریباً در میانه جدول سرعت اینترنت جهانی قرار دارد و وضعیت چندان نامطلوب نیست. البته وزیر ارتباطات به این نکته نیز اشاره کرد که این سرعت با سرعتی که شایسته مردم ایران است فاصله دارد.
زارع پور در ادامه توضیحات خود به شهریور ماه سال جاری و در زمان تصدی پست وزارت ارتباطات اشاره کرد و گفت: در شهریورماه سرعت اینترنت موبایل در ایران 21.8 مگابیت بر ثانیه و در این ماه (اسفند 1400) 23.1 بوده است. مگابیت بر ثانیه دومی رسیده است که روند صعودی را نشان می دهد.»
absnews
وزیر ارتباطات با اشاره به دستور رئیس جمهور برای ارائه اینترنت بین المللی گفت: ما اینترنت بین المللی را ارائه می کنیم و اگر این اتفاق نمی افتاد الان وضعیت بدتر بود.
وی با تاکید بر اینکه راه حل اینترنت در ایران توسعه شبکه ثابت است، گفت: اینترنت موبایل فقط برای زمان موبایل طراحی شده است و نمی توان کل سیستم اینترنت را مبتنی بر آن دانست.
وزیر ارتباطات به تلاش این وزارتخانه برای رسیدگی به مسائل فوری و حیاتی شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: افزایش ارتباط با شرکت مخابرات سیار یکی از مواردی بوده که رفع شده است، همچنین تجهیزات این کار نیز انجام شد. ارائه شده توسط منابع وزارت ارتباطات.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، «عیسی زارع پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سرعت و کیفیت اینترنت در 6 ماه گذشته افزایش یافته است، گفت: در این مدت سرعت اینترنت 25.18 مگابیت بر ثانیه در «ما اینترنت موبایل را تجربه کردیم و این عدد با میانگین جهانی (29.60) فاصله چندانی ندارد.
زارع پور درباره ظرفیت تولید ملی برای توسعه فناوری اطلاعات گفت: برخی از دوستان ظرفیت تولید در حوزه فناوری اطلاعات را نمی دانند. من فکر می کنم ویروس شک به خود بدترین ویروسی است که برخی افراد تا به حال داشته اند. باید به مردم امید داد. ما باید به خودمان اعتماد داشته باشیم.»
وی افزود: ما از تمامی سازمان های دولتی می خواهیم که زیرساخت فیبر نوری خود را در اختیار وزارت ارتباطات و ارائه دهندگان خدمات اینترنتی قرار دهند.
وی به تصویب رقمی در بند (ی) تبصره 6 قانون بودجه 1400 و تخصیص بودجه به شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: به زودی این مبلغ برای توسعه اینترنال در اختیار شرکت مخابرات قرار خواهد گرفت. – شبکه انتقال شهری.” این بدان معناست که از بودجه 1400 میلیارد تومانی به مخابرات برای توسعه اینترنت پهن باند مبتنی بر فیبر کمک خواهیم کرد.»
زارع پور درباره چشم انداز بازی، فضای مجازی که وزارت ارتباطات خود را مسئول آن می داند، گفت: ما متولی محتوا نیستیم، زیرساخت ها را بر عهده داریم، اما معتقدیم برای تصمیم گیری و تنظیم فضای مجازی نیاز به یکپارچگی داریم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز