
یک بانکدار باتجربه با هدف رفع مشکلات و موانع تولید خودرو در حوزه مالی و بانکی در راستای رفع تحریم های یکجانبه غول های خودروسازی کشور در مدیریت منابع ارزی پیشقدم شد.
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک بانکدار باتجربه با هدف رفع مشکلات و موانع تولید خودرو در حوزه مالی و بانکی، در مدیریت تامین منابع ارزی برای رفع مشکلات پیش قدم شد. توافق یک جانبه تحریم غول های خودروسازی کشور
آخرین اخبار رسیده به بخش مالی از مسیر ویژه حاکی از آن است که همزمان با تلاش خودروسازان و قطعه سازان کشور برای افزایش تولید با مشارکت مردم در سال جدید. حمید محمودی اسکندر به منظور تامین منابع ارزی لازم در اختیار صنعت خودروسازی کشور برای رفع موانع تولید شد.
انتصاب ایشان به عنوان دبیر کارگروه ارزی معاونت حمل و نقل و ارتباطات وزارت حمل و نقل و هماهنگی معاون اول رئیس جمهور و معاونت اقتصادی با هدف بهبود و پیشرفت تولید خودرو به لطف مشارکت مردمی و همچنین جلوگیری از هرگونه توقف یا رکود میزان تولید در واحدهای تولیدی منطقه صنایع حمل و نقل از جمله خودروسازی و همچنین با توجه به اهمیت تامین مالی بهینه و به موقع منابع ارزی مورد نیاز این صنعت.
حمید محمودی، مدیر اقتصادی تامین منابع ارزی خودرو، سابقه طولانی کار در سیستم بانکی، کمیته عالی گزینش بانک، بانک مرکزی، بانک تجارت، بانک توسعه تعاون و بازرس ویژه مدیرعامل بانک ایران زمین هیئت انتخاب نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه شهید با بهشتی همکاری داشتند.
صنعت حملونقل کشور از زمان تحریمهای ظالمانه آمریکا پس از خروج ترامپ از برجام، با فشار تامین منابع ارزی و همچنین مشکلات زیادی مواجه است. روزنامه «فایننشال تایمز» اخیرا در گزارشی از وضعیت صنعت خودرو در جمهوری اسلامی ایران نوشت که پشت این صنعت که بزرگترین صنعت غیر انرژی ایران است، تحت فشار اقتصادی به طور جدی خم شده است. ناشی از تحریم ها
کارگروه تامین منابع ارزی خودروسازان
از سوی دیگر تشکیل کارگروه تامین منابع ارزی خودروسازان توسط وزارت صمت و اعلام ریاست جمهوری در سال جهش تولید، بارقه امیدی را در دل فعالان این عرصه زنده کرده است. این گروه. صنعت.
مقامات ایرانی اطمینان دارند که صنعت خودروسازی کشور با اتخاذ اقدامات موثر، مقاومت اقتصادی خود را در برابر تحریمهای ظالمانه و یکجانبه آمریکا که پس از شکست توافق هستهای تهران با قدرتهای جهانی اعمال شد، حفظ خواهد کرد. از سوی دیگر، امیدواری ها مبنی بر اینکه واردات از کشورهایی مانند چین تأثیر محدودیت های ایالات متحده را جبران کند، محقق نشده است.
پس گزارش دهید بخش مالی توجه به صنایع داخلی به ویژه خودروسازان با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پیشی گرفتن از تولید با مشارکت مردم، مسیر روشنی را ترسیم می کند.
خودرو سازی این امر در ایران بیش از 50 سال سابقه دارد و در این مدت خودروسازان داخلی توانمندی های خود را در مونتاژ، ساخت خطوط بدنه و همچنین خطوط رنگی با اندازه گیری های مناسب به نمایش گذاشته اند. این در حالی است که غول های خودروسازی ایرانی از نیاز به همکاری و ارتباط با دیگر خودروسازان بین المللی خالی نیستند و البته این موضوع تنها به خودروسازان ایرانی مربوط نمی شود.
برنامه های مورد انتظار از صنعت خودرو ایران
در واقع صنعت خودرو در سراسر جهان صنعتی نیست که بتوان آن را 100% بومی سازی کرد و توسعه و استفاده از فناوری روز موضوعی است که قبل از هر چیز صنعت خودرو را ملزم به ارتباط و تعامل با محیط بین المللی می کند. از سوی دیگر، خروج آمریکا از برجام و به دنبال آن خروج شرکای خارجی، تمامی برنامه های توسعه محور در زنجیره تولید شرکت های داخلی را ناتمام گذاشت.
در شرایط کنونی سیاستمداران ارشد صنعت خودرو باید حفظ وضعیت موجود را در نظر بگیرند. بی شک برای رسیدن به این هدف، سیاست گذاران و خودروسازان برتر باید دو برنامه را در نظر بگیرند. طرح اولویت، ادامه تولید خودروهای قدیمی در بازار انبوه است.
رسانه های صنعت مالی بر این باورند که برنامه بعدی که بتواند در این شرایط به خودروسازان کمک کند، همچنان توسعه خواهد یافت.