دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

واکنش وزیر اقتصاد به بلاتکلیفی خصوصی سازی / اعتبار امضای دولت برگردانده می شود + فیلم – اخبار اقتصادی ایران – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ،وزیر اقتصاد دولت سیزدهم بر بهره وری تاکید کرد و رئیس سابق سازمان خصوصی سازی نیز اقدامات متعددی در این زمینه انجام داد. فرآیند ذکر شده از جنبه های مختلف حائز اهمیت بوده و علاوه بر پویایی بخش خصوصی می تواند در تامین منابع بودجه ای نیز نقش داشته باشد. با این حال، تردیدها در مورد اعتماد بخش خصوصی به اقدامات دولت در این زمینه وجود دارد. اگر تولید یک پروژه در ادامه خصوصی سازی های گذشته باشد، نمونه هایی وجود دارد که در رسانه ها به آن اشاره شده است. به عنوان مثال در یک نمونه واگذاری را شاهد بودیم که علیرغم واجد شرایط بودن و نتایج مثبت واگذاری از نظر رشد تولید و …، شرکت از بخش خصوصی خارج شد.

این زمانی اتفاق افتاد که شرکت نرخ سودآوری بسیار بالایی داشت. با توجه به اینکه تقویت اعتماد به بخش خصوصی باید در کنار قابل پیش بینی بودن اقتصاد مورد توجه قرار گیرد، سوالی که از وزیر اقتصاد مطرح می شود این است که برنامه جدید دولت در زمینه امحا چیست و آیا در گذشته مانند چند نمونه است. ، سریالی مثل مغان برای فروش و بعد بازنشستگی؟

خاندوزی در این خصوص خاطرنشان کرد:مشکل تولید به این مشکل برمی گردد که دولت و دستگاه های دولتی سال ها زمین، سوله و ساختمان هایی داشته اند که درآمدزایی ندارند و ممکن است در اختیار پیمانکاران و تولیدکنندگان قرار گیرند و یا فروخته شوند و منابع حاصله. به هزینه های ساخت و ساز اختصاص داده شده است. از این رو، بهره وری داستان متفاوتی با خصوصی سازی دارد.

.

وی افزود: در خصوص خصوصی سازی از مجموع 900 واگذاری که در گذشته انجام شده است، متأسفانه در برخی موارد با ضعف در تنظیم واگذاری ها مواجه بوده ایم. این موضوع نشان دهنده ضعف دولت در مدیریت فرآیند خصوصی سازی بود. به همین دلیل بود که از ابتدای دولت اعلام کردیم که روند قبلی خصوصی‌سازی را متوقف می‌کنیم و آسیب‌شناسی می‌کنیم و سپس مسیری را که قرار است دولت مردمی در خصوصی‌سازی طی کند، اصلاح کنیم.

همین موضوع باعث شده است که جدای از واگذاری هایی که به صندوق تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری و … انجام شده، تنها یک جابجایی بزرگ در این دولت داشته باشیم. برای لغو بدهی دولت

وزیر اقتصاد گفت: برای اینکه اعتماد از دست رفته سرمایه گذاران و تولیدکنندگان را برگردانیم، اعتبار امضای دولت را برگردانیم و بگوییم اگر دولت قراردادی امضا کند بدون بهانه فسخ نمی شود، اصل 44 را تصویب کردیم. در اولین جلسه شورای عالی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، در تمام مأموریت ها، پایان کار باید آخرین گام باشد و در شرایطی که گزینه دیگری وجود ندارد، انجام شود.

حتی اگر نقصی در قرارداد وجود داشته باشد، مثلاً رقم ارزش گذاری کمتر از آنچه باید محاسبه شود، باید تفاوت قیمت واقعی از خریدار برداشته شود و به حقوق ملت بازگردانده شود. در مورد یک شرکت آلومینیوم مدارکی ارائه شد که بخشی از انبارها و موجودی شرکت در قیمت لحاظ نشده است. خریدار باید کل مبلغ انتقال را بپردازد. این بدان معنا نیست که با اولین نقض قرارداد، قراردادهای دولتی را با بخش غیردولتی فسخ کنیم. البته ما باید با مسئول دولتی متخلف رابطه یادگیری داشته باشیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای مصوبه اصل 44 شورای عالی در این دولت شاهد هیچ گونه فساد یا فساد نباشیم. ابتدا پول داده می شود و سپس از بخش خصوصی پس گرفته می شود.

انتهای پست/

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *