سایر موضوعات

واکنش حکیت پور به ضیافت افطاری قالیباف با ناطق نوری، حداد عادل و لاریجانی


منصور حقیقت پور، فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که آقای قالیباف در ضیافت افطاری با حجت الاسلام ناطق نوری، حداد عادل و علی لاریجانی دیدار کرده است. با توجه به اینکه شخصیت های ذکر شده در گذشته سمت ریاست مجلس را بر عهده داشته اند، اما تصور این است که آقای قالیباف با استفاده از شخصیت های محافظه کار و معتدل به دنبال بازی جدیدی در جریان اصولگرایی است و می خواهد با جریان تندرو مبارزه کند. از اصولگرایی به نام جبهه است. تحلیل شما در این مورد چیست، گفت: این افطار یک دعوت ساده بر اساس اخلاق و ادب بود که آقای قالیباف از روسای قبلی مجلس قبل از خود دعوت کرده است. تا جایی که من اطلاع دارم در این جلسه هیچ بحث سیاسی صورت نگرفت و تفاهم و توافقی بین این افراد صورت نگرفت.

وی افزود: درست است که آقای قالیباف با جبهه پایداری مشکل دارد. جبهه پایداری یک جنبش تمامیت خواه، خودپسند و خودگردان است که فقط خود را می بیند و اگر بقیه خارج از این چارچوب باشند، غیر حاکم و جاسوس هستند. خیلی ها را در خانواده اصولگرایی قبول ندارند. آنها در گذشته این کار را انجام داده اند. با آقای حشمیر رفسنجانی برخورد کردند، با آقای ناطق برخورد کردند و با آقای لاریجانی هم برخورد کردند و حالا آمده اند با آقای قالیباف برخورد کنند. در تفاوت جبهه پایداری با آقای قالیباف، هر چه به انتخابات نزدیک می شویم، شکاف بیشتر می شود.

وی افزود: حتی در انتخاب رئیس مجلس نیز خواهیم دید که اگر آقای قالیباف بخواهد رئیس جمهور شود، 180 تا 190 رای نمی آورد، مگر اینکه با این تعداد کمتر رئیس مجلس شود. طبیعی است که آقای قالیباف رویکرد دیگری دارد. مردم از این دید خشک و تیزبین جبهه پایداری خسته شده اند و قطعا به دنبال فضای سیاسی دیگری هستند. شاید آقای قالیباف فضایی را ترسیم کند که مردم احساس کنند می توانند در آن فضا راحت تر باشند و بهتر جلو بیایند و به سراغ آقای قالیباف بیایند.

حکیت پور در پاسخ به این سوال که در تحلیل ها نکته ای وجود دارد که آقای لاریجانی در انتخابات آینده به مجلس باز خواهد گشت و آقای قالیباف در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت نکرد و برای حضور در انتخابات 1404 آماده شد. تا چه اندازه با این تحلیل موافق هستید و آیا احتمال حضور آقای لاریجانی در انتخابات آتی مجلس وجود دارد؟ هرکسی که می خواهد در انتخابات شرکت کند باید بیشتر در جامعه حضور داشته باشد و بیشتر صحبت کند که این را در آقای لاریجانی نمی بینم.

وی افزود: قطعاً تغییراتی در وضعیت مجلس خواهیم داشت تا افراد متخصص و دقیق تری مدیریت مجلس را بر عهده بگیرند تا در مجلس نقش آفرینی کنند تا قوانین سالم، چند جانبه و کامل در خروج از مجلس داشته باشیم. با این حال من نمی بینم که آنها در انتخابات دخالت جدی داشته باشند، اما ممکن است آقای قالیباف برای انتخابات قانونگذاری و انتخابات 1404 برنامه ای داشته باشد و موضعی که مطرح می کنند محتمل است و باید دید چه می شود. در آینده.

حکیت پور در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد در جریان اصلی اصولگرایی شاهد رقابت درونی طیف های مختلف اصولگرایی باشیم، گفت: در گذشته این اتفاقات به این شکل بوده است. آیا در زمان احمدی نژاد اینطور نبود؟ آقای احمدی نژاد با چه کسانی رقابت داشت؟ او در رقابت با آقای قالیباف، ولایتی و دیگر اصولگرایان بود. اصولگرایان فقط حزبی نیستند که چارچوب ها و مقررات خاصی داشته باشند. بنیادگرایی بیشتر یک طیف است. روند راه اندازی آقای بازرپاش چیست؟ از اصولگرایان جدا شد. همان جبهه پایداری که مقابل آقای قالیباف ایستاده، تیم آقای رئیسی هم یک طرف قضیه است. آنها هم اصولگرا هستند. بنابراین دود سفیدی از اردوگاه اصولگرایان نمی بینیم، دود سیاه است و ممکن است دو یا سه شاخه شوند و در انتخابات لیست های جداگانه ارائه کنند و وارد عرصه انتخابات شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا