واکنش به اظهارات عباس عبدی درباره انجمن اسلامی دانشجویان

این تنها نشانه ای از هدف تجزیه و تحلیل است. انجمن اسلامی آرمان ها و ارزش های خاصی دارد. حال اگر در مقطعی مردم به آن آرمان ها خیانت کنند و پس از مدتی خائنان توسط افرادی که به آرمان های اولیه پایبند هستند شکست بخورند، آیا باید انجمن جدیدی ایجاد شود؟ آیا زمانی بود که ملت آقای روحانی را که از حامیان سرسخت او بود در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دولت ناکارآمد برکنار کردند؟
در پایان خدمت این نویسنده به یقین می گویم که با تلاش دانشجویان انقلابی انجمن اسلامی، حتی اگر از گذشته خود پشیمان باشید، اسلامی خواهد ماند.
ادوار بیان می کند که چون در چند روز محدود در گذشته (78 تا 83) خط فکری اهالی انجمن اسلامی دانشجویان با خط فکری دانشجویان حاضر در انجمن اسلامی متفاوت است، بنابراین لحظه جایی که افراد با افکار مخالف در انجمن حضور داشتند را نمی توان حذف کرد تاریخ و تاریخچه انجمن و همچنین وجود انجمن!
یک انقلابی دیروز و یک حسرت امروز می گوید که چون 17 نفر برای 9 کرسی کاندید شده اند، به دلیل سهل انگاری در این نهاد است. اما نمی گوید تشکل های دولتی که در زمان حکومت تحت الحمایه آن ها شکل گرفت، الان کجا هستند! آیا به تعداد کرسی های موجود کاندیدا دارند یا باید با التماس کرسی ها را پر کنند؟ آیا در چنین شرایطی «تشکیل دولت روحانی» مشروع است؟
به گزارش فارس، عباس عبدی اخیرا در بخشی از یادداشت خود مدعی شده است که انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر نماینده گروه زیادی از دانشجویان در این دانشگاه نیست و ارتباط مذهبی موثری با سایر دانشجویان ندارد و همین امر باعث تمایل آنها به حضور در این دانشگاه شده است. . در فعالیت های خود
absnews
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
به گزارش ABSNEWS، محمدحسین قائد شرف، عضو دفتر وحدت در یادداشتی در واکنش به یادداشت عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره انتخابات شورای مرکزی کانون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر نوشت: که بخشی از وضعیت کنونی جامعه است، نتیجه این تحلیل های غیرمستند و مغرضانه است.