در همین رابطه حسین قربان زاده – رئیس سازمان خصوصی سازی – در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به برگزاری مجامع شرکت های سهامی گفت: مجامع شرکت ها در مقاطع مختلف برگزار شد، مجمع برخی از انجمن ها برگزار شد. در خرداد، دیگران در تیر و برخی از آنها نیز. شهریور ماه برگزار شد. طبق قانون تجارت، شرکت ها تا هشت ماه پس از برگزاری مجمع فرصت دارند تا سود سهام را پرداخت کنند.
در حالی که قرار بود قسمت اول سود سهام تا پایان ماه جاری به حساب مشمولان واریز شود، آخرین اخبار حاکی از به تعویق افتادن این فرآیند و زمان پرداخت آن مشروط به زمان پرداخت سود است. توسط مشاغل
دلیل تاخیر در پرداخت سود چیست؟
وی افزود: بنابراین شرکت هایی که مهلت قانونی آنها به پایان رسیده است باید به وظیفه خود عمل کنند و سود را واریز کنند اما برخی از شرکت هایی که طبق قانون مهلت دارند نمی توانند سپرده گذاری کنند. در مجموع برآوردها حاکی از آن بود که 30 هزار میلیارد تومان از 60 هزار میلیارد تومان سودی که شرکت ها باید پرداخت کنند تا پایان پاییز جمع آوری شود، اما تاکنون بخشی از آن انجام شده است. شرکت متولی باید سود باقی مانده را از شرکت ها دریافت کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، 10 آبان، سید احسن خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی. اعلام کرد که بر اساس مصوبه شورای عالی بورس، پرداخت بخشی از سود سرمایه در دو مرحله خواهد بود که مرحله اول آن برای هر ذینفع 500 هزار تومان است و قرار است تا پایان سال جاری واریز شود. پاییز امسال به گفته وزیر، واریز سود باقی مانده که برای هر فرد متفاوت است، تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده انجام می شود.
اما بررسی ها نشان می دهد که قرار نیست تشکیل پرونده قسمت اول در زمان موعود انجام شود و زمان دقیق آن نیز مشخص نیست.
در این راستا، بررسیهای ای بی اس نیوز حاکی از آن است که از 36 شرکت سهامی، تنها پنج شرکت که اکثراً شرکتهای کوچک بودند، سود خود را ثبت کردند. در نتیجه فقط چهار درصد سود دریافت شد. با توجه به این سوال نمی توان زمان دقیقی را برای پرداخت سود سهام متصور شد و همه چیز به روند واریز سود توسط شرکت ها بستگی دارد.
انتهای پیام