17:04 – 24 نوامبر 1403
افشین صدراس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: بر اساس آمار گمرک در ۶ ماهه نخست سال حدود ۱۲۶ هزار تن گوشت گرم و منجمد به ارزش حدود ۷۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار صرف خرید گوشت شده است که در مقایسه با آن ۴.۴ درصد است. نسبت به مدت مشابه سال گذشته با همان نرخ، بنابراین ما نباید کمبود داشته باشیم.
به گفته وی، وضعیت بازار گوشت به گونه ای است که تولیدات داخلی به قیمت واقعی به دست مصرف کننده نمی رسد.
قاضی ادامه داد: گوشت قرمز سر سفره مردم به معنای امنیت غذایی است، بنابراین باید در سیاستگذاریها با هدف بازگشت گوشت قرمز به سفره مردم تجدید نظر شود.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک افزود: با توجه به افزایش چهار برابری واردات، دلیل کمبود گوشت در فروشگاه ها به دلیل عدم نظارت است، چرا که شنیده ها حاکی از آن است که این گوشت در خارج از شبکه توزیع می شود. که با اصلاح سیاست های نظارتی قابل حل است.
به گفته وی و بر اساس آمار، قیمت گوشت بره 50 کیلوگرمی از 320 هزار تومان در ابتدای سال به 260 تا 270 هزار تومان کاهش یافت.
صدراس گفت: با وجود شرایط مساعد برای تولید دام و افزایش حجم واردات گوشت قرمز، قیمت گوشت در بازار افزایش چشمگیری داشته است که اصلا طبیعی نیست.