واحدهای پرورش قارچ در فصل گرما با ظرفیت 70 درصد فعالیت می کنند
مهدی رجبی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: اکنون هر کیلو قارچ شل باید با نرخ 105 تا 115 هزار تومان به دست مصرف کننده برسد در حالی که به لطف واسطه های دنبال سود، بیش از 130 هزار به دست مصرف کننده می رسد. تومان.
به گفته وی، با وجود تورم فعلی، در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتیم. اما در شرایط فعلی به دلیل هزینه های بالای تولید و تقاضای تولیدکننده، تقاضای افزایش قیمت بین 20 تا 25 درصدی خواهیم داشت.
این مسئول از توزیع روزانه بین 55 تا 60 تن قارچ در تهران خبر داد.
الرجبی ادامه داد: اکنون بین 2500 تا 2700 واحد پرورش قارچ داریم که برخی از آنها مجوز نظام مهندسی و بخشی دیگر مجوز نظام صنفی صادر شده است. لازم به ذکر است واحدهای تولیدی در فصل گرما نمی توانند بیش از 70 درصد فعالیت کنند.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به 215 هزار تن می رسد.
وی با بیان اینکه 20 تا 25 درصد قارچ تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، گفت: پایانه صادرات رسمی و پایانه صادراتی نداریم، بنابراین برآوردها حاکی از آن است که بیش از 2 تا 3 میلیون دلار صادرات غیررسمی داریم. ” هر سال.”
رجبی گفت: برآورد می شود با رفع موانع صادرات، درآمد ارزی حاصل از صادرات قارچ به بیش از 30 تا 40 میلیون دلار برسد.
خبرنگار: آزاده محبی