جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

هیچ راه دیگری برای مبارزه با فساد وجود ندارد جز نظام مند کردن امور

معاون سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه برای مبارزه با فساد راهی جز نظام مندسازی پرونده ها وجود ندارد، از وزیر ارتباطات و فناوری خواست به اجرای کامل سامانه الکترونیکی توجه ویژه داشته باشد. دولت و چنانچه سازمانی به تعهدات قانونی خود عمل کند مراتب را به سازمان بازرسی اعلام نمی کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از قوه قضائیه، نشست مشترک مقامات ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان بازرسی کل کشور با هدف همکاری بیشتر این دو دستگاه اجرایی و کنترل کشور با حضور وزیر ارتباطات و معاون بازرسی کل کشور و سرپرست معاونت اقتصادی.

در این دیدار که بیش از دو ساعت به طول انجامید، با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، احمد رحمانیان معاون سازمان بازرسی کل کشور و سرپرست معاونت اقتصادی و جمعی دیگر از مسئولان این دو کشور در گروه ها سوالات و سوالاتی مانند گلوگاه های فساد، دسترسی به سیستم ها، پیشنهادات سازمان بازرسی، پیامک های تبلیغاتی و غیره وجود داشت.

سرپرست معاونت اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور در این دیدار با گرامیداشت سالروز یوم الله 13 آبان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خسارات محاسبه شده در این حوزه را با وزیر ارتباطات و فناوری در میان گذاشت. مصوباتی برای رفع این آسیب ها که از جمله آنها می توان به دستور وزیر ارتباطات برای رفع اصالت تجهیزات فنی، رفع چالش های پیش روی سازمان بازرسی برای دسترسی به سامانه ها، پیامک های تبلیغاتی، سامانه کشف تقلب و … اشاره کرد.

معاون سازمان بازرسی کل کشور و معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به برگزاری این سلسله جلسات گفت: در دوره تحول و تعالی یکی از مهمترین اولویت های سازمان پیشگیری از وقوع است. از جرایم، تخلفات، خطاهای اداری و فساد و رویکرد سازمان پیشگیری است تا سران لغزش و انحراف نداشته باشند و در واقع از مسئولان و کارکنان دستگاه های اجرایی و دولتی حمایت می کنیم. زیرا ممکن است در صورت تخلف و جرم، نیروی کاری را که سال ها کار کرده اند از دست بدهیم و بی انگیزه و بی انگیزه شوند. مدیران برای ادامه کار و در سطح سازمانی، کارکرد این مجموعه مختل خواهد شد.

احمد رحمانیان ادامه داد: این امر منجر به کاهش بهره وری، اعتماد و رضایت عمومی از دستگاه های حاکمیتی می شود که به همین دلیل سازمان بازرسی با ارسال نامه های هشدار دهنده به دنبال پیشگیری است.

وی با یادآوری دو وظیفه مهم سازمان بازرسی یعنی نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین، از وزیر ارتباطات خواست تا قوانینی را که تاکنون اجرا نشده و تاکنون اجرا نشده است، شناسایی و نظارت کند. و در صورتی که برخی از قوانین اجرا نمی شد اما اجازه نمی داد که تجارت راحت باشد. سازمان بازرسی باید گزارش دهد و در این زمینه مراجعه به نظام مأموریت قانونی سازمان کمک موثری به همه نهادها از جمله وزارتخانه خواهد کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور رویکرد جدیدی در دوران تحول و تعالی در حوزه کنترل دارد، گفت: این سازمان در دوره جدید به دنبال پیشگیری از وقوع جرم و فساد است. و هدف آن همراهی و کمک به دستگاه ها برای رفع مشکلات و جلوگیری از انحراف است.

سرپرست معاونت اقتصادی سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، تاکید کرد: هرگونه شکایت از رهبری، اعتماد عمومی را به عنوان یک کالای اجتماعی تضعیف می کند، به همین دلیل قبل از هر اقدامی باید پیشگیری کرد. دستور جلسه.

وی شفافیت را یکی از موضوعات مهم در مبارزه با فساد عنوان کرد و ادامه داد: یکی از مهمترین ابزارها شفافیت سیستم و الکترونیک کسب و کار است.

رحمانیان با تاکید بر اینکه برای مبارزه با مفاسد راهی جز نظام مند کردن کارها وجود ندارد، از وزیر ارتباطات و فناوری خواست به اجرای کامل دولت الکترونیک توجه ویژه داشته باشد و در صورت عدم انجام تعهدات قانونی از سوی نهادی گزارش دهد. موضوع را به سازمان اعلام و بازرسی را اعلام کند.

وی گفت: سازمان بازرسی کل کشور تاکنون 181 مورد تعارض منافع را شناسایی و برای رفع آنها به دستگاه عالی اجرایی ابلاغ کرده و در این راستا چهار گزارش در حوزه های بانکی، خصوصی سازی تهیه و ارسال کرده است. ، گمرک و مالیات به مراجع ذیربط، اگرچه بیش از یک دهه از وضع قوانین و مقررات مرتبط در خصوص تحقق دولت الکترونیک می گذرد، اما می بینیم که نهادهای خاصی هنوز اراده جدی در این زمینه ندارند.

رحمانیان ادامه داد: اجرای دولت الکترونیک فواید بسیاری برای مردم، نظام و دولت دارد که از جمله آنها می توان به تسریع در امور اداری و رفع بروکراسی اداری، حذف امضاهای طلایی، ‘حذف ارتباط حضوری مشتریان و کارکنان’ اشاره کرد. که گاه موجب فساد، کاهش تعداد کارکنان، کاهش ترافیک، صرفه جویی در فضای اداری و کاهش هزینه های مالی عمومی در دستگاه های اجرایی می شود. با توجه به این اهمیت، وزارت ارتباطات باید سهم و نقش هر دستگاه را در دستیابی به دولت الکترونیک مشخص کند و به منظور نظارت، همواره در دسترس باشد. سازمان بازرسی کل کشور.

وی افزود: برخی از اشخاص حقیقی و حقوقی که به دلیل عدم شفافیت به دنبال مزیت های غیرقانونی هستند، به دنبال دستیابی یا ممانعت از اجرای آن هستند و با توجه به عزم رئیس جمهور جهور و دولت سیزدهم، تصمیمات مربوط به اجرای کامل دولت الکترونیک باید اجرا شود. be سینتکس کامل اجرا می شود.

معاون سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اقدامات سازمان بازرسی کل کشور برای شناسایی گلوگاه های فساد گفت: رفع برخی از این گلوگاه ها مستلزم تغییر قوانین و مقررات است، اما برخی دیگر در مدت زمان کوتاهی قابل رفع است که این امر موجب شده است. تأثیر بسزایی در پیشگیری از فساد دارد.»

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *