به گزارش گروه سیاسی ای بی اس نیوز، حضرت آیت الله خامنه ای ورود به مهمانی بزرگ خدا را مستلزم تلاش انسان برای اجابت دعوت الهی خواندند و افزودند: اگر توفیق ورود به مهمانی خدا را داشته باشیم، فرصت بی نظیری برای تقرب به خدا خواهیم داشت. بالا غیر قابل تصور است.
وی با اشاره به برکات و فرصتهای ماه مبارک رمضان افزود: این نعمتها در واقع فرصتهای بیبدیل برای تقرب به درگاه الهی است، بنابراین باید با خضوع و خضوع توفیق بهرهبرداری از این فرصت و دوری از گناهان را از خداوند خواستار شد. ‘. “
رهبر معظم انقلاب با استناد به آیات قرآن، «ذکر» را از نام های مبارک کتاب آسمانی و مغایر با غفلت دانستند که مصیبت بزرگی است و افزودند: تلاوت مستمر و انس با قرآن موجب می شود. برای ارتباط بیشتر با خدا
حضرت آیت الله خامنه ای، قرآن را معجزه جاودانه پیامبر خاتم خواندند و افزودند: قرآن در تمام ادوار تاریخ بشر، دانش لازم برای انسان در قلمرو وسیع و وسیع فرد، خانواده، جامعه، معنویت، حکومت داری و غیره است. ابعاد
وی راز بهره مندی از معارف عمیق، باطنی و متعالی قرآن را عبرت، تدبر و عمیق آموزی یعنی تعلیم و تعلیم عمیق دانست و افزود: شرط رسیدن به این معرفت طهارت قلب است. و طهارت روح که در جوانی بسیار آسان تر است.
رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنانی را در خصوص موضوع تلاوت خطاب به قاریان قرآن بیان کردند.
وی با ابراز خرسندی از فراوانی قاریان برجسته و گرانقدر در کشورمان، این موهبت را مرهون انقلاب اسلامی دانست و گفت: امروز قاریان ما بهتر و با کیفیت تر از بسیاری از قاریان کشورهای دیگر که گاه حتی به ایران دعوت می شوند، تلاوت می کنند. کارشناسی ارشد.” این یک واقعیت محترم است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: البته نباید کار را تمامشده دانست و باید به پیشرفت ادامه داد و خلأها را پر کرد، زیرا هر جا که انسان به فکر پایان راه ایستاد، سقوط اوست و این همان سقوط ماست. توصیه ای به همه فعالان اعم از نویسندگان، شاعران و او نیز دانشجو است.
وی در این توصیه، تلاوت را هنری مقدس خواند و با تاکید بر اینکه این هنر باید در خدمت ذکر و دعوت به درگاه خداوند باشد، گفت: تلاوت باید به گونه ای باشد که ایمان شنونده را افزایش دهد. پس نباید به تلاوت صرفاً هنر و حواشی تلقی شود یا به نوعی خودنمایی اجازه داد تا بر حالت ذکر و دعوت به سوی خدا غلبه کند.
رهبر معظم انقلاب همچنین موضوع «مهندسی تلاوت» را نیازمند توجه ویژه قاریان دانستند و افزودند: «مهندسی تلاوت یعنی تلاوت به گونه ای که لحن مناسبی را انتخاب کند که عمیقاً در شنونده تأثیرگذار باشد و او را وادار به پیروی کند. کلام خدا.”
حضرت آیتالله خامنهای، فعالیتهای قرآنی در کشور را خوب اما ناکافی خواندند و در پیشنهادی برای گسترش این فعالیتها، گفتند: مساجد هر محله را به پایگاههای قرآنی تبدیل و با سایر مساجد این ناحیه تعامل و ارتباط برقرار کرده و جلسات و مسابقات قرآنی بین آنها برگزار میشود. آنها بهترین مشوق برای ورود نوجوانان و جوانان به وادی قرآن و به ویژه تربیت حافظان قرآن است.
وی افزود: راه تربیت 10 میلیون حافظی که چند سال پیش پیشنهاد دادیم، معرفی نوجوانان به عرصه فعالیت های قرآنی است که چنین طرح هایی می تواند به تحقق این امر کمک کند.