«آشوینی وایشناو»، وزیر فناوری اطلاعات هند، میگوید این کشور قصد دارد طی پنج سال آینده جزو پنج تولیدکننده برتر نیمههادی در جهان باشد.
صنعت تراشه جهان بازار پیچیدهای دارد و آشوینی وایشناو ادعا میکند که هند برنامههای خوبی را برای این صنعت دنبال میکند. او در مصاحبه چند روز قبل به این موضوع اشاره کرد که صنعت تراشه بازار بسیار پیچیدهای دارد و زنجیرههای ارزش جهانی و زنجیرههای تأمین در شرایط فعلی بسیار پیچیده هستند.
براساس گزارش TrendForce، تا ماه دسامبر، تایوان حدود 46 درصد از ظرفیت ریختهگری نیمههادی جهان را در اختیار دارد و پس از آن چین با 26 درصد، کره جنوبی با 12 درصد، ایالاتمتحده با 6 درصد و ژاپن با 2 درصد بازار را در اختیار دارند.
برنامهریزی هند برای حضور در بین 5 تولیدکننده برتر تراشه در جهان
بهنظر نمیرسد که تنشهای آمریکا و چین با این سرعت به پایان برسند. در چنین شرایطی، هند از این وضعیت سود میبرد، زیرا شرکتهای بیشتری بهدنبال کاهش اتکا به چین هستند.
آشوینی وایشناو میگوید هند خود را بهعنوان یک «شریک زنجیره ارزش قابل اعتماد» برای تولیدکنندگان دستگاههای الکترونیکی، صنعتی و دفاعی صاحب قدرت میبیند.
هفته گذشته، «نارندرا مودی»، نخستوزیر هند، سه کارخانه تولید تراشه را افتتاح کرد. تراشههای ساخت هند که در این کشور تولید میشوند، به ایجاد حضور قوی و قابلتوجه هند در زنجیرههای ارزش جهانی کمک میکنند. این رویکرد میتواند این کشور آسیایی را به کانونی برای تولید نیمههادی در جهان تبدیل کند. وایشناو پیشبینی میکند که ارزش بخش نیمههادی جهانی در هفت سال آینده یک تریلیون دلار خواهد بود. این رشد به حدود یک میلیون مهندس نیمههادی نیاز دارد. باید دید در ادامه این کشور چه مسیری را در بازار تراشه طی میکند.
منبع خبر: https://digiato.com/computers-hardware/india-wants-to-be-a-global-chip-powerhouse
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز