هندسه حکمرانی باید بر اساس فقه حکمرانی ترسیم شود

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری به مجلس خبرگان رهبری در خصوص تشکیل اتاق فکر، افزود: یکی از وظایف این اتاق فکر که به ابتکار تشکیل شده است. شورای خبرگان، قرار است با نگاهی گسترده به مسیر انقلاب از ابتدا تا کنون، میزان نزدیکی ما به اهداف انقلاب را مشخص کند و سپس بر اساس این ارزیابی ادعاهای خود را مطرح کند.
به گزارش خبرنگار حزب ای بی اس نیوز، حجت الاسلام و المسلمین حسینعلی سعدی در سخنانی در بالادستی از دستور دهمین اجلاس رسمی پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه در بحث حکومت داری این است که علوم حکومتی که هندسه حکمرانی را تعیین می کند و تحول علوم حکمرانی باید در مرحله دوم انقلاب اسلامی باشد باید مورد توجه سمینارها و سایر مراکز علمی قرار گیرد. این نکته ای است که امام راحل (ره) نیز بر آن تاکید کرده اند.
وی سپس پیشنهاد استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس به عنوان خبرگان رهبری در نظریه پردازی برای ترسیم هندسه حکومت داری در مرحله دوم انقلاب اسلامی را مطرح کرد و از حوزه های علمیه و مراکز تحقیقاتی خواست توجه ویژه و مضاعفی به فقه حاکمیت خود داشته باشند. با پرسشهایی مانند آمادهسازی یک دولت مدرن و شیوههای جدید حکومتداری مواجه هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری افزود: در افق جدیدی که پیش روی مجلس خبرگان رهبری طراحی شده است، حفظ و صیانت از اصالت شعارهای اساسی و اساس نظام جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته شده است. این مجلس و یکی از مهمترین کلیدواژه های اساسی انقلاب، شایسته سالاری است که در انتخاب رهبری انقلاب پس از رحلت امام خمینی (ره) متبلور شد.
سعدی یکی از دلایل شکست ساختارها و مدلهای خاص را این است که طراحی مدلهای حکمرانی در مکانی غیر از جایی که پایههای حکمرانی طراحی شده است انجام شده و این ناهماهنگی باعث شکست مدل شده است.