رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اخیرا به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پی برگزاری اجلاس جهانی ارتباطات رادیویی به امارات متحده عربی سفر کرده است، به تشریح دستاوردهای جمهوری اسلامی پرداخت. ایران در این اجلاس
به گزارش ای بی اس نیوز، امیر محمدزاده لاجوردی – رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی – اواخر هفته گذشته به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختتامیه کنفرانس جهانی به امارات متحده عربی سفر کرد. اجلاس ارتباطات رادیویی (WRC-23)؛ کنفرانسی که ظرف یک ماه قواعدی را در زمینه ارتباطات وضع کرد که تا چهار سال آینده برای کشورها الزام آور خواهد بود.
وی با انتشار مطلبی در یکی از شبکه های اجتماعی داخلی در تشریح جزئیات این سفر گفت: در این سفر همکاران من از سازمان تنظیم مقررات، سازمان فضایی، صدا و سیما و سایر نهادها علاوه بر تدوین مقررات در جلسات فشرده ای شرکت کردند. برای نیازهای آینده کشور این آیین نامه ناقض منافع جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه اپراتورهای تلفن همراه، صدا و سیما، فضا و نیروهای مسلح است.
لاجوردی گفت: برادر عزیزم حسین میرزاپور در روزهای اول و افتتاحیه به حق از مردم مظلوم فلسطین دفاع کرد و علاوه بر انتقاد از کشتار وحشیانه رژیم صهیونیستی، در این اجلاس ارتباطی از ایجاد محدودیت دسترسی برای مردم فلسطین انتقاد کردند. این مردم مظلوم در این دیدار دکتر آراسته یکی از مذاکره کنندگان ما بارها مورد تقدیر بیش از 15 کشور حاضر در جلسه قرار گرفت و در این دیدار مایه افتخار جمهوری اسلامی ایران شد و بسیاری از کشورها از توصیه های ایشان بهره مند شده اند.
به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات، سایر همکارانم به ویژه آقایان درویشی، فرد و مکرمی با حضور یک ماهه خود در این اجلاس، علاوه بر ایفای نقش محوری در جلسات و ریاست برخی از آنها (حتی با حضور آمریکا، انگلیس و فرانسه) سردمدار بحث بودند و گاه تا ساعت 3 بامداد در جلسه حضور داشتند و به مصالح کشور رسیدگی می کردند. همچنین در حاشیه این دیدار با آقای ممدوف معاون وزیر ارتباطات جمهوری آذربایجان دیدار و در خصوص لزوم رفع تداخل فرکانسی در مرزهای دو کشور، راه اندازی ابر مشترک و ایجاد کریدور ترانزیتی جنوب به شمال و همچنین تبادل تجربیات در زمینه توسعه ارتباطات ثابت.
وی همچنین گفت: در ادامه با معاون وزیر ارتباطات آفریقای جنوبی آقای فیلمون صحبت کردیم. عمده موضوعات مربوط به توسعه ارتباطات سیار در کشور، حضور MTN در ایران و وجود مواضع مشترک در دو کشور بود و سطح توسعه ایران با وجود تحریم ها را شگفت انگیز خواند. با معاون وزیر ارتباطات ترکیه نیز تبادل خوبی داشتیم. ایجاد کریدور ترانزیتی شرق به غرب، ارتباط متقابل سکوهای ملی دو کشور و همکاری در بخش پست از موضوعات مهم این مذاکره بود.
لاجوردی با بیان اینکه در پایان و در آخرین روز جلسه، قانون نهایی امضا و تحویل شد، گفت: وی تصریح کرد: همچنین از زحمات حسین میرزاپور و مهدی روحانی نژاد (معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات) قدردانی می کنم. علاوه بر موارد فوق و مذاکره مهم با دبیرکل ITU و ITU-R، این اجلاس دو دستاورد بسیار مهم و برجسته برای جمهوری اسلامی ایران داشت که اگر یک عمر برایم باقی بماند برایتان خواهم گفت. در زمان مناسب
انتهای پیام