هشدار پلیس فتا به استان اصفهان نسبت به درخواست جعلی تقویم سال نو
سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: در حالی که این روزها ابزارهای فناوری اطلاعات رواج یافته و در بسیاری از موارد به تسهیل شرایط زندگی کمک زیادی می کند، از سوی دیگر می تواند مورد سوء استفاده افراد سودجو نیز قرار گیرد. یکی از این ابزارهایی که به برخی از گوشی ها راه پیدا کرده است، نرم افزارهای کاربردی متنوعی است که این روزها می تواند مورد هدف کلاهبرداران قرار گیرد.
وی افزود: اخیرا شاهد روشهای جدید کلاهبرداری در شبکههای اجتماعی به نام دانلود نرمافزار تقویم ۱۴۰۲ هستیم که در این روش مجرمانه، این افراد با ایجاد بدافزار و نرمافزارهای جاسوسی به دنبال سرقت اطلاعات کاربران هستند و یا با ارسال نرمافزارهای جعلی برای کاربران، مرتکب کلاهبرداری مالی میشوند. یا آنها را به درگاه های بانکی جعلی هدایت کنید.
رئیس پلیس فتا استان گفت: در حالی که این ایده و خدمات ارائه شده در این اپلیکیشن ها ممکن است در نوع خود مفید و کاربردی باشد، اما این سوال ترفندهایی برای کلاهبرداری در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.
این مقام انتظامی ادامه داد: کلاهبرداران سایبری با تبلیغ نرم افزارهای جعلی برای فروش در شبکه های اجتماعی، مردم را به دانلود و خرید فریب می دهند و برای دانلود نرم افزار فوق، مطالبه وجه می کنند و یا آنها را به صفحات درگاه های جعلی بانکی (فیشینگ) هدایت می کنند. . این موضوع باعث کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حساب کاربران می شود.
سرهنگ مرتضوی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه دهندگان اینگونه نرم افزارها به تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر (نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس و شماره تماس) دسترسی دارند، بنابراین با این اطلاعات می توانند از کاربران سوء استفاده کنند. . بنابراین کاربران فضای مجازی هرگز فریب چنین تبلیغاتی را نخورند و در دانلود این گونه برنامه ها دقت لازم را داشته باشند.