حسین رستگار تصریح کرد: نظارت بر کیفیت و نوع گوشت فرآوری نشده ارتباط مستقیمی با سازمان غذا و دارو ندارد.
وی تاکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت استانداردهای حلال در غذاهای فرآوری نشده به ویژه فرآورده های دامی بر عهده نهادهایی مانند سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران ها است.
وی درباره محصولات حلال نیز گفت: سازمان غذا و دارو با شعارهای حلال و سیب سلامت تلاش می کند تا از کیفیت و ایمنی محصولات غذایی تولیدی که دارای این علائم هستند اطمینان حاصل کند. این علائم نشان دهنده تعهد سازمان به ارائه محصولاتی است که از نظر ایمنی، سلامت و کیفیت تایید شده اند.
وی با توجه به اطلاعیه سازمان غذا و دارو افزود: مصرفکنندگان میتوانند محصولات حلال را با اطمینان خاطر بر اساس این برچسبها انتخاب و مصرف کنند.
رستگار تاکید کرد: فرآورده های گوشتی ناسالم و غیرمجاز نمی توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می رود مسئولان مسئول به وظایف و اعتبار سازمانی خود توجه کرده و با متخلفان برخورد جدی تری داشته باشند.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17641/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز