سالم الخبر: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت غذایی در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر رعایت اصول بهداشتی در تهیه و نگهداری این محصولات تاکید کرد.
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت غذایی در غذاهای کنسروی خانگی گفت: مسمومیت غذایی یک نوع مسمومیت غذایی بسیار جدی است که توسط سم تولید شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. . این باکتری ها می توانند در محیط های بی هوازی مانند قوطی های بسته بندی شده خانگی رشد کنند و به سرعت سموم کشنده ای تولید کنند که سلامت انسان را به خطر می اندازد.
وی افزود: برخی افراد هنگام تهیه کنسروهای خانگی اصول و استانداردهای بهداشتی لازم را رعایت نمی کنند که این امر خطر رشد باکتری و مسمومیت را افزایش می دهد. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکن است نشانهای از مسمومیت غذایی باشد و نیاز به مراقبت فوری پزشکی داشته باشد.
بهور بر رعایت نکات ایمنی در تهیه کنسروهای خانگی تاکید کرد و گفت: کنسروها و شیشه های بسته بندی شده باید به طور کامل و در دمای کافی برای از بین بردن باکتری ها و سموم احتمالی حرارت داده شوند. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تغییر مانند نفخ، نشتی یا بوی بد در قوطی ها از مصرف آن خودداری کنید.
بر اساس اطلاعیه سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به احتیاط در تهیه کنسروهای خانگی توصیه کرد و گفت: برای جلوگیری از مسمومیت غذایی باید مواد غذایی را در دمای مناسب و با مصرف مواد غذایی نگهداری کرد. اصول بهداشتی را در نظر بگیرید و تا حد امکان از خوردن غذاهای مشکوک خودداری کنید.
وی در پایان تاکید کرد که با رعایت این اصول، فرد می تواند سلامت خود و خانواده خود را حفظ کرده و از خطرات مسمومیت غذایی در امان باشد.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17551/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%B7%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%D9%85-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز