سایر موضوعات

هزینه های بهداشتی مزرعه منجر به صرفه جویی در مراقبت های بهداشتی می شود

وی در پایان گفت: معتقدیم اگر یک تومان در بخش بهداشت کشاورزی هزینه کنیم، هزار تومان در حوزه بهداشت و درمان صرفه جویی می شود.

وی گفت: سعی می کردیم کمیت محصولات را حفظ کنیم، شاید در 30 سال گذشته 60 میلیون تن تولید داشتیم اما اکنون رقم تولید به 120 میلیون تن رسیده است و رویکرد وزیر کشاورزی جهاد فراتر رفتن از مقدار است». بیایید روی کیفیت و سلامت غذا کار کنیم و تمرکز کنیم.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه رویکرد جدید به دنیا «غذای سالم، انسان سالم» است، گفت: برای داشتن انسان سالم و جامعه سالم باید غذای سالم تولید کنیم.

به گزارش ای بی اس نیوز، شاهپور علایی مقدم در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با بیان اینکه کشاورزی یک شغل پرخطر است، گفت: کشاورزی هم ریسک اقتصادی و هم ریسک تولید را به همراه دارد و وظیفه همه نهادهای درگیر این است که ریسک تولید را به حداقل برسانند.

وی همچنین افزود: میانگین مصرف سموم در دنیا حدود 2.9 کیلوگرم در هکتار است و در کشور ما این رقم به 2.6 کیلوگرم در هکتار می رسد. ما باید سطح دانش و مهارت در استفاده از سموم را بالا ببریم.

علایی مقدم ادامه داد: بر اساس گزارش فائو، 40 درصد امنیت غذایی در جهان توسط سازمان های حفظ نباتات تامین می شود. اگر برای حفظ محصولات کاری انجام ندهیم، 40 درصد امنیت غذایی جهان در خطر خواهد بود که معادل غذای 3.5 میلیارد نفر است.

وی گفت: 14 میلیون هکتار فعالیت باغی و زراعی در کشورمان انجام می شود که از این میزان 106 میلیون تن محصول به دست می آید.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: تمامی بسترهای تولید باید دارای پرونده باشند. ما باید بدانیم که محصول تولیدی متعلق به چه کسی است، چه سموم و کودهایی استفاده شده است. در این راستا سامانه تولید محصولات سالم و بهداشتی را طراحی کرده ایم و در حال حاضر محصولات سبزی و صیفی را تحت این سامانه به بسیاری از این کشورها صادر می کنیم.

رئیس سازمان حفظ نباتات افزود: سرانه تولید هر کشاورز در کشور 30 ​​تن است که اگر بر جمعیت کشور تقسیم کنیم سهم هر ایرانی در تولید بخش کشاورزی 1500 کیلوگرم است. ، که بالاتر است. از میانگین جهانی

وی ادامه داد: کشور ما کشوری خشک و نیمه خشک است. در چنین آب و هوایی قطعاً فعالیت کشاورزی دشوار است. اما با وجود همه سختی ها، با به کارگیری دانش و انتقال فناوری و تحقیقات به مزارع با حدود 4.2 میلیون کشاورز، 125 میلیون تن انواع محصولات در کشور تولید می شود.

به گفته وی، پژوهشگاه‌ها تاکنون توانسته‌اند 607 عامل آسیب‌رسان به بخش کشاورزی را شناسایی کنند و وظیفه سازمان حفظ نباتات کاهش اثرات این عوامل بر تولید است.

انتهای پیام

رئیس سازمان حفظ نباتات ضمن تاکید بر اینکه تمامی محصولات کشاورزی باید ثبت شوند، گفت: اگر یک تومان در بخش کشاورزی هزینه شود هزار تومان در حوزه سلامت صرفه جویی می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا