سایر موضوعات

هر کشاورز ایرانی برای 20 نفر غذا تولید می کند

ای بی اس نیوز/ البرز معاون تحقیقات، فناوری و انتقال نتایج پژوهشکده علوم دامی کشور گفت: بخش کشاورزی 78 درصد غذای کشور را تامین می کند.

به گزارش ای بی اس نیوز، نادر اسدزاده سه‌شنبه ۷ آذرماه در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که در پژوهشگاه ملی علوم دامی کرج برگزار شد، گفت: بخش کشاورزی با ۱۱.۶ درصد تولید ناخالص داخلی، ۱۹ درصد اشتغال و ۴۰ درصد درصد سهم دارد. صادرات غیرنفتی حدود 78 درصد غذای کشور را تامین می کند و جایگاه بالایی در اقتصاد ملی کشور دارد.

نادر اسدزاده هر کشاورز در ایران وظیفه تامین غذای حدود 20 نفر را بر عهده دارد و افزود: بخش دام پس از کشاورزی دومین زیربخش کشاورزی است و این زیربخش 18 درصد ارزش افزوده کشاورزی را به خود اختصاص می دهد. بخش کشاورزی

وی سهم 15.5 میلیون تنی تولیدات دامی کشور را برشمرد و گفت: حدود یک میلیون و 600 هزار راس گاو اصیل در ایران وجود دارد و 90 میلیون و 905 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود. سرانه مصرف در این بخش 11.1 کیلوگرم است.

اسدزاده گفت: این موسسه به عنوان تنها نهاد و مرجع ملی در زمینه تحقیقات طیور و زنبورعسل در کشور، طرح های تحقیقاتی را اجرا می کند که نقش راهبردی و راهبری دارند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا