سایر موضوعات

هدف گذاری اقتصادی دولت بر اساس اقتصاد همسایگان است

انتهای پیام

معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش ارتباط استان های مرزی با کشورهای همسایه، گفت: اهداف اقتصادی دولت سیزدهم مبتنی بر تشکیل اقتصاد همسایه است.

سوره تبار با اشاره به تنوع محصولات کشاورزی در استان گیلان خاطرنشان کرد: بندر انزلی می تواند به قطب صادرات محصولات کشاورزی کشور تبدیل شود و این هدف قطعا با پیوند حمل و نقل دریایی با حمل و نقل ریلی ارتقاء خواهد یافت.

وی با بیان اینکه کشورهای حوزه دریای خزر فرصت مناسبی برای ترانزیت با محوریت بندر انزلی هستند، گفت: هر چه بندر انزلی را در حوزه حمل و نقل با توجه به نیاز کشورهای همسایه تجهیز، استانداردسازی و تنوع بخشیم. تجاری سازی. برای استان ما و کشورمان هم برنامه ریزی شده که یکی از ویژگی های آن تولید کشاورزی است.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه دولت سیزدهم ارتباط استان ها با همسایگان را در دستور کار دارد، اظهار داشت: شاهد تحولات اقتصادی امیدوارکننده ای در این بخش هستیم.

وی با اشاره به توجه کشورهای حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه به محصولات کشاورزی خود افزود: با اهداف لازم استان و کشور می توان سرمایه گذاری در بندر انزلی را ارتقا داد و توسعه جهانی ایجاد کرد.

محسن سوره تبار در حاشیه بازدید از زیرساخت های بندر انزلی با اشاره به اهمیت کریدورهای حمل و نقل و ترانزیتی در سطح بین المللی گفت: کریدورها از مسائل جدی اقتصادی است و از این رو رئیس جمهور و روسای جمهور کشورهای همسایه خزر باید کریدور شمالی را تکمیل کند – آنها بر جنوب تمرکز دارند.

ای بی اس نیوز/گیلان معاون وزیر کشور با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر افزایش ارتباط استان های مرزی با کشورهای همسایه، گفت: اهداف اقتصادی دولت سیزدهم مبتنی بر شکل گیری اقتصاد همسایگان است.

معاون اقتصادی وزیر کشور با تاکید بر تجهیز بندر انزلی به تجهیزات فنی مدرن گفت: خوشبختانه بخش خصوصی فرصت های خوبی را برای دولت فراهم کرده است و باید این نقش را در بخش صادرات افزایش دهیم.

وی همچنین بر تسهیل قوانین و مقررات و رفع مشکلات مختلف سرمایه گذاری تاکید کرد و یادآور شد: در عین حال باید دیپلماسی اقتصادی را جدی بگیریم، یعنی روابط اقتصادی قابل توجهی را با همسایگان خود توسعه دهیم.

وی دسترسی به آب های آزاد را یکی از خواسته های کشورهای حاشیه شمال دریای خزر دانست و افزود: در بررسی تاریخچه بندر انزلی در زمینه مبادلات اقتصادی مشاهده می شود که این بندر فاقد هرگونه اعتبار است. آنگونه که باید تا کنون و در نتیجه با هدف گذاری دولت و مجموعه مدیران مورد استفاده قرار گرفته است.اقتصاد کشور از جمله عضویت در سازمان همیاری شانگهای ایجاب می کند که محیطی برای ادای احترام به بندر انزلی فراهم کنیم. .

وی بندر انزلی را مرجع اقتصادی کشور در حوزه ترانزیت دانست و گفت: از بخش خصوصی و سرمایه گذاران علاقمند به اقتصاد دریایی می خواهیم از ظرفیت های بندر انزلی بازدید و از فضای فراهم شده دیدن کنند. بدیهی است مراکز دانشگاهی و پژوهشی و اتاق های فکر نیز می توانند برنامه های درسی خود را به سمت شناسایی این ظرفیت ها سوق دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا