سایر موضوعات

نگارش کتاب های درسی با تمرکز بر «همکاری»/ایجاد تعاونی های آموزشی و دانشجویی

با امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی و وزارت آموزش و پرورش، حوزه تالیف کتب و کتب درسی بر روی تعاونی نمونه، ترویج فرهنگ مشارکت و کارآفرینی در مدارس و شکل گیری متمرکز شده است. تعاونی های فرهنگیان و دانش آموزان ایجاد شد.

به گزارش ای بی اس نیوز، تعاونی‌های مدارس فعالیتی گروهی است که با مشارکت داوطلبانه دانش‌آموزان و با حمایت، نظارت و راهنمایی‌های مدیر و مسئولان مدرسه در مدارس با دانش‌آموزان شکل می‌گیرد و بستری برای تمرین مشارکت و انجام فعالیت‌های جمعی را تشکیل می‌دهد.

این تعاونی ها به جای رویکرد اقتصادی، رویکرد آموزشی، آموزشی و غنی سازی دارند و هدف اصلی از تشکیل آن ها آموزش و ترویج اصول و مفاهیم تعاون در بین دانش آموزان و تشویق آنان به همکاری و همکاری با یکدیگر و تقویت است. روح. کمک متقابل و مشارکت در کار گروهی. ، پرورش احساس مسئولیت و احترام به نظرات و عقاید دیگران.

در همین راستا امروز تفاهم نامه همکاری مشترکی با هدف توسعه فرهنگ تعاون، تعاون، امور خیریه و کارآفرینی در سطح آموزشی کشور بین دو وزارتخانه تعاون، کار و حمایت اجتماعی و آموزش و پرورش امضا شد.

سید صولت مرتضوی – وزیر تعاون، کار و حمایت اجتماعی در این مراسم اعلام کرد: این تفاهم نامه با هدف ایجاد و اجرای خطوط 29، 30 و 31 مصوبات سند تعاون و توسعه که قبلاً به تصویب رسیده است، امضا می شود. و اطلاع رسانی شد. به دستگاه های اجرایی توسط رئیس جمهور.

وی ابراز امیدواری کرد: امضای این تفاهم نامه منجر به ایجاد کتب درسی با محوریت الگوی همکاری شود و با آموزش و ترویج فرهنگ همکاری در زمینه های نظری و عملی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی در عرصه های مختلف سیاسی و اقتصادی نقش آفرینی کنند. . ، فرهنگی و اشتغال.

رضا مرادصحرایی – وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر حمایت از تقویت اقتصاد تعاونی در مدارس سراسر کشور، از فعال شدن تعاونی‌های فرهنگیان و تعاونی‌های دانش‌آموزی خبر داد و گفت: تشکیل تعاونی‌های دانش‌آموزی با نظارت معاونت آموزش و پرورش انجام می‌شود. رئیس آموزش و پرورش.

پیش از این مهدی مسکنی معاون وزیر تعاون، کار و حمایت اجتماعی از صدور مجوز تشکیل و تاسیس تعاونی های آموزشی پس از پنج دهه در دولت سیزدهم خبر داده بود و می گفت: تشکیل تعاونی های دانش آموزی نقش موثری در فرهنگ سازی دارد. کار گروهی و تقویت مهارت آینده سازان کشور و آشنایی آنان با پس انداز و بازار کار.

تشکیل انجمن های تعاونی دانشجویی بر اساس تبصره (2) ماده (2) آیین نامه اجرایی قانون تعاون جمهوری اسلامی ایران مصوب 1/8/1392 و مواد (87)، (88) و (89). قانون تعاونی های مصوب 1350 و دستورالعمل تشکیل تعاونی های دانشجویی ارائه شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس آخرین آمار 113 انجمن تعاونی دانشجویی با بیش از 800 دانشجو در سراسر کشور تاسیس شده است. عضویت در تعاونی های دانشجویی محدودیت سنی ندارد و دانشجویان پس از اتمام تحصیل از طریق عضویت همچنان می توانند سهام خود را حفظ کنند. در انجمن فارغ التحصیلان یا انتقال به سایر دانش آموزان تازه وارد ایجاد و تشکیل تعاونی مدارس در مدارس و آموزشگاه ها گام مهمی در مشارکت اجتماعی دانش آموزان و اشتغال فارغ التحصیلان است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا