سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

نکاتی برای نگهداری طولانی مدت قارچ • رکنا

نکاتی برای نگهداری قارچ برای مدت طولانی

به گفته ایلانا، قارچ ها می توانند یکی از سخت ترین ها باشند مواد غذایی مراقب باشید زیرا می توانند به سرعت رطوبت زیادی را جذب کنند و شروع به خراب شدن کنند. نگهداری قارچ ها در بسته بندی اصلی تا حد امکان، بسته بندی آن ها در کیسه کاغذی یا دستمال کاغذی یا فریز کردن همه آنها می تواند به تازه تر ماندن آنها کمک کند.

اگر می خواهید قارچ های تازه ای را که خریداری کرده اید به مدت طولانی نگهداری و نگهداری کنید تا زمانی که بتوانید هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید، می توانید از روش انجماد قارچ که در این قسمت به آن اشاره کردیم استفاده کنید.

نگهداری قارچ

برای نگهداری قارچ از بسته بندی اصلی استفاده کنید

1. قارچ ها را در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید

اگر قرار نیست از قارچ‌هایتان استفاده کنید، بهتر است آن‌ها را در بسته‌بندی پلاستیکی نگهداری کنید، زیرا بسته‌بندی پلاستیکی معمولاً سوراخ‌هایی دارد که اجازه می‌دهد رطوبت اضافی بدون خشک کردن قارچ‌ها خارج شود.

2. قارچ را با یک درب کوچک بپوشانید.

اگر به قارچ نیاز دارید، کوچکترین سوراخ ممکن را در درب پلاستیکی اصلی ایجاد کنید. زمانی که باید قارچ را از بسته بندی خارج کنید، محل را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

3. قارچ ها را در یخچال قرار دهید.

پس از آوردن قارچ به خانه، آنها را در بسته بندی خود در یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه در یخچال سرعت فساد را کاهش می دهد.با استفاده از این تکنیک قارچ ها باید حدود یک هفته سالم بمانند.

قارچ ها را در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید

برای نگهداری قارچ از کیسه کاغذی استفاده کنید

1. قارچ ها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید.

اگر نمی‌خواهید قارچ‌ها را در بسته‌بندی اصلی نگهداری کنید، می‌توانید آن‌ها را در یک کیسه کاغذی نگهداری کنید. اندازه کیسه ممکن است بسته به تعداد قارچ شما متفاوت باشد، اما کیسه های کاغذی قهوه آنها معمولا بهترین انتخاب هستند. همچنین می توانید آنها را قبل از قرار دادن در یک کیسه کاغذی در یک حوله مرطوب بپیچید.

2. پاکت کاغذی را باز بگذارید.

بالای کیسه قارچ را نبندید، گذاشتن آن باعث می شود سطح رطوبت متعادل بماند، کیسه مقداری رطوبت را به دام می اندازد، باز گذاشتن آن از خیس شدن بیش از حد قارچ جلوگیری می کند.

3. کیسه را در یخچال نگهداری کنید.

کیسه کاغذی قارچ را باید در یخچال و ترجیحا در یکی از کشوهای یخچال نگهداری کنید، این کار از ورود طعم سایر مواد غذایی به قارچ جلوگیری می کند، کشوها نیز طوری طراحی شده اند که سبزیجات تازه را برای مدت طولانی تمیز نگه دارید. یک هفته تا 10 روز ذخیره سازی

کیسه کاغذی برای نگهداری قارچ

انجماد قارچ برای نگهداری طولانی مدت

1. ابتدا قارچ ها را تمیز کنید.

اگر قصد ندارید تا یک هفته از قارچ های تازه استفاده کنید، می خواهید آنها را برای نگهداری فریز کنید. با تمیز کردن قارچ ها زیر آب جاری و سپس خشک کردن آنها در هوا شروع کنید. روی کاغذ یا حوله پهن کنید تا آب اضافی جذب شود.

2. سبزیجات را روی قارچ ها بمالید.

وقتی قارچ ها تقریباً خشک شدند، آنها را با یک حوله کاغذی یا یک برس درشت تمیز کنید. این منجر به حذف برخی از آلودگی ها می شود.

قارچ ها را منجمد کنید

3. قارچ ها را سرخ کنید.

قبل از سرخ کردن قارچ ها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ غذا خوردن روغن زیتون با کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کردن

4. اجازه دهید قارچ خنک شود.

زمانی که قارچ ها پخته شدند، قبل از فریز کردن، اجازه دهید سرد شوند و در بشقاب پهن کنید تا خنک شوند.

5. در کیسه های پلاستیکی فریز کنید.

پس از سرد شدن قارچ ها، آن ها را در کیسه های پلاستیکی نگهداری کنید و در فریزر قرار دهید. پختن قبل از انجماد از جذب رطوبت بیش از حد آنها جلوگیری می کند.

منبع: نمناک


خبر از رکنا


اخبار خبرگزاری رکنا

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *