سیاره نپتون، غول یخی مرموز منظومه شمسی، تا حد زیادی در آسمان شب زمین نامرئی است و مانند هاله ای کم نور می درخشد. فاصله این سیاره از خورشید حدودا است 30 بار فاصله زمین از خورشید (حدود 4 میلیارد و 471 میلیون و 600 هزار کیلومتر!) است. بنابراین، این دنیای تاریک و دور را تنها با کمک تلسکوپ های قدرتمند و دستگاه های دقیق دیگر می توان دید.
با این حال، منظره شگفت انگیز است نپتون در شب قابل مشاهده، نامرئی با تلسکوپ های زمینی. زیرا این تلسکوپ ها فقط می توانند نمای تقریباً روشن و روزانه این سیاره را ثبت کنند فضاپیمای وویجر 2 او در سفر اخیر به این سیاره توانست از آن عکس بگیرد نمای شب نپتون امتیاز
امروز در تصویر ناسا چه می بینیم؟
تصویر Voyager 2 نپتون نیمه شب هلال نازک این سیاره در کنار هلال بزرگترین قمر آن قرار دارد. تریتون، نشان می دهد، ثبت شده است.
وویجر 2 در سال 1977 از زمین پرتاب شد. این فضاپیما در سال 1989 از کنار نپتون گذشت و در ادامه سفر خود به فضای بین ستارهای، نیم نگاهی به این سیاره گرفت.
وویجر ۲ اولین فضاپیمایی بود که توانست از مرزهای منظومه شمسی عبور کند و افق جدیدی را برای مطالعه سیارات دور و ناشناخته گشود. این مأموریت تاریخی به دانشمندان اجازه داد تا نگاه عمیق تری به ساختار و ویژگی های این اجرام آسمانی بیندازند.
در طول سفر وویجر 2 به نپتون، این فضاپیما اطلاعات ارزشمندی در مورد این سیاره و قمر آن (تریتون) ثبت کرد. داده ها شامل اطلاعاتی در مورد دمای سطح تریتون، آبفشان های فعال، طوفان های قدرتمند نپتون، ابرهای یخی و میدان مغناطیسی بود.
منبع خبر: https://digiato.com/science/neptune-at-night-voyager-2s-last-look-at-solar-systems-ice-giant-apod
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز