او ادامه داد: به به هر حال در مورد پیروزی ها و شکست هایی که رخ می دهد باید علت ها را جست و جو کنیم و به دنبال آسیب شناسی باشیم تا در مسابقات بعدی از این شکست ها درس بگیریم. باید ناراحتی ها را پوشش دهیم تا این اتفاقات در المپیک رخ ندهد.
عباس جدیدی سپس با اشاره به ناکامی چند کشتی گیر فرنگی و آزاد اضافه کرد: به هر حال اگر بخواهیم بحث باخت ها را مطرح کنیم شاید نظرات ما یک طرفه باشد. باید صبور باشیم و منتظر باشیم تا سرمربیان محترم تیم ملی برگردند و نظرشان را در مورد تیمشان و دلایل برد و باختشان بگویند. مرحله دوم این است که روی نظر سرمربی بنشینیم و نظر کارشناسی بدهیم. باید در جمع بندی کارشناسی به یک جمع بندی مشترک برسیم که معایب را پوشش دهیم تا در مسابقات بعدی دچار این مسائل نشویم. اما اگر بخواهیم فضای عمومی جامعه را تخریب، نقد و برهم بزنیم، این کار ارزشی نخواهد داشت.
دارنده مدال نقره المپیک 1996 آتلانتا سپس از سرمربیان کشتی و آزاد خواست تا گزارش عملکرد خود را ارائه دهند و اظهارات خود را به شرح زیر بیان کرد: امیدوارم سرمربیان از عملکردی که ارائه کردند گزارش بدهند و در رسانه ها منتشر شود. سپس کارشناسان ورزش در جهت آسیب شناسی بحث و اقدام می کنند نه تخریب تیم، مربی یا بازیکن. من فکر می کنم بهتر است از بازسازی صحبت کنیم تا از تخریب. اجازه بدهید برگردند و گزارش بدهند تا یک طرفه به دادگاه مراجعه نکنیم.
این پیشکسوت کشتی فشار سنگین روی حسن یزدانی و آنالیز ضعیف را دو دلیل ناکامی این ورزشکار مقابل تیلور می داند.

وی سپس به تشریح انواع آنالیز پرداخت و در جمع بندی سخنان خود درباره نتایج کشتی آزاد و فرنگی در جام جهانی صربستان بیان کرد: تحلیل دو نوع است. تحلیل تخصصی و تجربی. تحلیل تجربی که همه می دانند. در ورزشگاه هفت تیر همه ورزشکاران می توانند چیزی را تحلیل کنند اما ما به دنبال تحلیل تخصصی و آکادمیک هستیم. شما موها را می بینید و من فرهای مو را می بینم. ما منتظر این تحلیل هستیم. من این تصور را دارم که در موضوع تحلیل کارهای زیادی انجام شده است، اما باید در این زمینه تخصص بیشتری داشته باشیم. این سوال به قدری مهم است که اگر در آنالیز خارج از تشک یک سانتی متر خطا کنیم، وقتی برای اجرا به روی تشک می روید، خطای سانتی متری در مسابقه ده متر آشکار می شود.
نیو در پایان گفت: در پایان نظر مدیران تیم ملی را داشته باشیم اما آنچه مسلم است بحث و موضوع آنالیز نقش مهمی در از دست دادن حسن یزدانی داشت. من نمی گویم که همه دلایل از دست دادن تجزیه و تحلیل بخشی از آن است.
عباس جدیدی پیشکسوت کشتی در گفتگو با ” ای بی اس نیوز ورزشی” درباره نتایج کسب شده در کشتی و آزاد (به جز سه وزن باقیمانده روز گذشته) سخنان خود را اینگونه آغاز کرد: به هر حال ورزش دو طرف دارد، یکی باخت و دیگری برد. این یک کار عمومی است. جزییات کار او این است که در نهایت همانطور که قهرمانان ما مدال می آورند و باعث غرور ملی می شوند، باید بپذیریم که یک طرف بازنده هم برای مدال وجود دارد. ما باید فرزندانمان، مردان خوبمان را از هر نظر دوست داشته باشیم. چه به دست می آورند و چه از دست می دهند. آنها سخت کار کرده اند، هیچ کس قرار نیست ببازد و همه پیروز می شوند و افتخار و احترام را به دست می آورند. در هر صورت، حریف برای پیروزی خواهد آمد.
عباس جدیدی به صحبت های علیرضا دبیر فدراسیون کشتی که عملکرد کشتی آزاد شب گذشته پس از قهرمانی قاسم پور را خیلی خوب توصیف کرد، واکنش نشان داد. ما با کسی کاری نداریم. کلیات صحبت می کنیم و اگر وارد جزئیات شویم، مصاحبه از بین می رود. آقای دبیر به عنوان رئیس فدراسیون نظر خود را اعلام کرد و حق هم دارد اما در مجموع باید کارشناسان بیایند تا به یک اجماع عمومی برسند و بعد به مردم اعلام کنند.
عضو سابق شورای شهر تهران ادامه داد: آقای دبیر یک طرفه می خواهد حرفی بزند، آزاد است. نمی توانم بگویم نظر بدهم یا نه (عکس). او در رأس فدراسیون است و نظرش را می دهد، اما عموم مردم، روزنامه ها و صاحب ارسان باید نظر عمومی را بدانند که اتفاق نظر کارشناسان ورزشی و نظر قطعی است.
سوال بعدی عباس جدیدی در مورد سبک کشتی کشورهای مختلف بود که علیرضا دبیر نیز در مصاحبه دیشب خود به آن اشاره کرد و احساس کرد یزدانی می توانست با روش دیگری پیروز این رقابت ها شود. این پیشکسوت کشتی در پاسخ به این سوال گفت: خب، روس ها سبک کشتی دارند، آمریکایی ها سبک کشتی دارند و ترک ها سبک کشتی دارند. هر کدام از آنها سبک و کلاس خاص خود را دارند. فرق است بین برنامه ریزی و دادن آن به کشتی گیر که به تشک می رود. آمریکایی ها سبک کشتی را اتخاذ می کنند. شما باید با روس ها به سبک خودشان بازی کنید، همینطور با ترک ها و … هر کدام سبک و کلاس خودشان را دارند. فرق است بین برنامه ریزی و دادن آن به کشتی گیر که به تشک می رود. یک سبک باید برای حریف آمریکایی طراحی شود، یک سبک دیگر برای روس ها و ستاره ها سبک خاص خود را دارند. مثل این است که یک کت و شلوار را با همه تطبیق دهید. هر تن یک گاوره دارد.
کد خبر: 1844249
27 سپتامبر 1401 ساعت 14:10
363 بازدید
0نقطه نظر
جدید: او و تیلور رویای یکدیگر را می بینند!
وی سپس جنبه فنی مبارزه یزدانی و تیلور را اینگونه توضیح داد: مبارزات حسن یزدانی تحلیلی جدا از تیم ملی دارد. چون بالاخره سال هاست که با آقای تیلور کشتی می گیرد. ریزه کاری ها را هم می دانند. چگونه روی تشک بایستیم و چگونه از خود محافظت کنیم. آنها همچنین در شب خواب یکدیگر را می بینند. بنابراین اظهار نظر سطحی در مورد کشتی حسن یزدانی اشتباه است. دعوای حسن یزدانی و تیلور را نمی توان با یک سری جزئیات بیان کرد.
جدیدی در ادامه به اهمیت آنالیز در پیروزی یزدانی پرداخت و گفت: آنچه مسلم است حسن یزدانی برای برد روی تشک رفت و تمام تلاش خود را کرد اما به نظرم برخی تحلیل ها و برنامه حضور کشتی گیر آمریکایی روی تشک مشخص تر بود. . . باز هم این را به اختصار می گویم نه به تفصیل. من فکر می کنم اصول برنامه ریزی و تشک رفتن با نقشه مانند یک هرم باقی می ماند و سطح و پایه آن هرم بر اساس چیزی به نام تحلیل است. در کل سطح برنامه هرمی بر اساس تحلیل است و اگر خدای ناکرده تحلیل ما کمی اشتباه باشد کل برنامه به بیراهه می رود. یعنی با برنامه ای به تشک می رویم که کاملا اشتباه است. اگر تحلیل اشتباه باشد. از تحلیل غافل نشوید این موضوع بسیار مهمی است که دنیا روی آن کار می کند.
وی در ادامه این گفت و گو ضمن تمجید از حسن یزدانی، نقش دو عامل را در ناکامی این ورزشکار دانست و در این باره توضیح داد: از من مثال خواستی در مورد کشتی حسن یزدانی توضیح مختصری می دهم اما این پاسخ را مفصل ندانید. در هر صورت حسن یزدانی یک ابرقهرمان است. حسن یزدانی قهرمان بزرگی است که چشم و چراغ ملت است و همه منتظر او هستند اما این توقعات بار روحی و روانی حسن یزدانی را بیشتر می کند. ببین نباید اینقدر به اون بچه فشار بیاری مردم و نهرها و… از یزدانی جز طلا چیزی نمی خواهند. این کار نمیشه کرد…واقعا فشار روحی رو برای این جوون و این قهرمان گرانقدر زیاد میکنن…واقعا فشار روحی روی حسن زیاده. بالاخره شما نمی دانید… آیا تا به حال روی تشک رفته اید؟ قایق خیلی سخته