این گروه با کمک نهادهای دانشگاهی و کارشناسان می توانند قوانین پیشگیرانه ای را برای جلوگیری از تخریب محیط زیست به اشکال مختلف و حفظ پایداری اکوسیستم فلات ایران تصویب کنند، اما متاسفانه راه مقابله کسر محیطی با مشکلات مرتبط با آن، در دوره یازدهم شورای اسلامی یکی از ضعیف ترین رکوردها را از خود به جای گذاشت، به طوری که به گفته کارشناسان، این فراکسیون تنها نسخه هایی برای پس از حوادث و وقایع دارد و عملاً برنامه خاصی برای حل مشکلات ندارد. کشور مشکل زیست محیطی ندارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، فراکسیون محیط زیست شورای اسلامی یکی از نهادهای مهم و تاثیرگذار بوم شناسی ایران است که با ارائه برنامه ها و اقدامات علمی و پیگیری آنها می تواند فضا را برای عملکرد بهتر سازمان محیط زیست ایجاد کند. و تصویب مجلس. پاسداران اکوسیستم ایران از جمله سازمان منابع طبیعی و بسیاری از وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو فراهم کند
اکنون پس از شکست پیروز، فراکسیون محیط بانان مجددا برای بررسی موضوع تشکیل جلسه داده و انگشت اتهام را به سمت نهادهایی نشانه رفته که بودجه یکساله آنها کفاف هزینه های جاری آنها را نمی دهد و در واقع به دنبال یافتن مقصر اصلی هستند. یعنی متهم و تقصیر او. نمایشی رنده شده که همه کارشناسان و فعالان این حوزه را از ظرفیت یک نهاد حقوقی و سیاسی ناامید کرده است.
اکنون پس از شکست پیروز، فراکسیون محیط بانان مجددا برای بررسی موضوع تشکیل جلسه داده و انگشت اتهام را به سمت نهادهایی نشانه رفته که بودجه یکساله آنها کفاف هزینه های جاری آنها را نمی دهد و در واقع به دنبال یافتن مقصر اصلی هستند. یعنی متهم و تقصیر او.
فراکسیون محیط زیست شورای اسلامی به عنوان رکن حاکم بر سیاست محیط زیست کشور یکی از ضعیف ترین دوره های فعالیت خود را در دوره یازدهم شورای اسلامی تجربه می کند و اعضای آن پس از وقوع حوادث و حوادث زیست محیطی، آلودگی هوا تا از دست دادن گرانبهاترین گونه حیات وحش این کشور به تازگی از خواب نیمروزی بیدار شده و با چشمانی خواب آلود ابراز نگرانی و پیگیری می کنند.