معاون وزیر تعاون، کار و حفاظت اجتماعی از فعالیت بیش از 3500 مرکز در مجاورت کارگاه ها در کشور خبر داد و اعلام کرد: این مراکز نقش مهمی در توانمندسازی سرمایه انسانی و تربیت نیروی کار شایسته در شرکت ها ایفا می کنند.
مهرداد عظیمی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: در هفته های اخیر تفاهم نامه هایی با صنایع بزرگ و موفق کشور به منظور ارتقای سطح مهارت سرمایه انسانی و جذب نیروی کار دستی در صنایع منعقد شده است.
وی تصریح کرد: این پروتکل ها در دو معاونت سنجش صلاحیت و آموزش منعقد شد و قرار شد در صورت احراز شرایط، آزمون ورودی نیروهای جدید در صنایع بزرگ با واسطه سازمان فنی و حرفه ای انجام شود.
عظیمی هدف از ایجاد مراکز آموزشی در جوار کارگاه ها را ارتقای سطح مهارت، استفاده بهینه از امکانات آموزشی کارکنان، کاهش هزینه های تولید و آموزش نیروی کار ماهر عنوان کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در عین حال از فعالیت بیش از 3500 مرکز در مجاورت کارگاه های آموزشی در کشور خبر داد و گفت: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش فنی و حرفه ای است. توسعه مراکز کارگاهی در مجاورت است و علاوه بر داشتن مراکز دولتی در سراسر کشور و تملک آموزشگاه های رایگان، توسعه آموزش در حوزه صنایع و شرکت های بزرگ در دستور کار قرار دارد.
به گفته معاون وزیر کار، قرار گرفتن آموزش های مهارتی در کنار صنایع به شکل گیری سرمایه انسانی و جذب آن به سمت کسب و کارها کمک می کند.
وی خاطرنشان کرد: از طریق مراکز نزدیک به کارگاه ها می توان نیروها و کارکنان صنایعی که در بخش های مختلف مشغول به کار هستند از نظر صلاحیت حرفه ای سازمان مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت لزوم کارکنان آموزش های حرفه ای دریافت کنند.
انتهای پیام