سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

نشست باشگاه شرکت های صادرکننده دانش برگزار می شود

دومین گردهمایی باشگاه بنگاه های دانش بنیان صادرکننده با حمایت مرکز بین المللی تعامل علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، کریدور صادراتی و اقتصاد دانش بنیان، نهم بهمن ماه سال جاری برگزار می شود. فن آوری. راهرو به بازار.

به گزارش ای بی اس نیوز، این گردهمایی با پنل های تخصصی، نشست های تجاری دوجانبه و تقدیر از برترین ها همراه است.

یکی از اهداف جلسه باشگاه صادرات، معرفی شرکت ها و سپس ایجاد بستری برای تعامل بین آنها در قالب کمیته های مجزا است که هر کدام به حوزه فناوری مرتبط هستند. به این ترتیب شرکت ها می توانند چالش های خود را با هم حل کنند.

این هم افزایی در کنار کمک نهادهای دولتی منجر به افزایش کمی و کیفی صادرات دانش بنیان می شود. تمامی مراحل این فرآیند در باشگاه صادرات انجام خواهد شد.

سید مجتبی کدمگاهی، مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه باشگاه دانش بنیان صادرکننده دانش با هدف ایجاد باشگاه دانش بنیان در حوزه علمی، فناوری و فناوری، ایجاد شده است. وی با ترویج برند ملی به ویژه در حوزه محصولات با فناوری پیشرفته در بازارهای بین المللی، گفت: این مرکز ماموریت خود را با ارزیابی شرکت های مبتنی بر دانش در حوزه صادرات آغاز کرد و به اجرای فرآیند مشکل یابی ادامه داد. برای این شرکت ها گام بعدی پس از ارزیابی و عیب یابی، توانمندسازی کسب و کارها در فضای صادرات است.

وی تحلیل بازارهای صادراتی را یکی از چالش های پیچیده و پرهزینه کسب و کارهای دانش بنیان دانست و گفت: باشگاه صادرات به منظور سهولت دسترسی به اطلاعات بازار کشورهای مختلف، سلسله نشست هایی را با همکاری سازمان های ذیربط برگزار می کند. بر اساس این برنامه در مرداد ماه 1402 اولین نشست با عنوان «بررسی بازار آفریقا» با همکاری اتاق بازرگانی آفریقا در داخل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

کدمگاهی افزود: در دومین نشست باشگاه کسب و کار صادرات دانش بنیان، رئیس مرکز تعامل با سایر مسئولان صادرات دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصادی کریدور مبتنی بر دانش و صادرات . و کریدور فناوری به بازار، شرکت های صادرکننده دانش بنیان را در خود جای می دهد.

قدمگاهی در خصوص پروژه های در نظر گرفته شده برای شرکت ها گفت: شناسایی شرکت های 5 و 4 ستاره از باشگاه شرکت های دانش بنیان صادراتی، رونمایی از نماد کیفیت صادراتی محصولات دانش بنیان IEQL و انتشار آیین نامه حمایت از 4 و 5 ستاره. شرکت های صادرکننده بخشی از پروژه های برنامه ریزی شده هستند.

وی برگزاری پنل انتقال تجربیات کسب و کارهای دانش بنیان موفق و صادرات را از دیگر برنامه های این نشست برشمرد و ادامه داد: پنل پیش بینی شده دیگر پنل تامین مالی در مسیر صادرات با حضور عبدالمجید مرشیدی مدیر کل است. معاونت مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، معاونت تسهیلات و بازاریابی صندوق نوآوری و شکوفایی، عضو هیئت مدیره شرکت فرابورس، مدیرکل دفتر صادرات محصولات دانش بنیان و خدمات فنی و مهندسی سازمان توسعه تجارت و مدیرعامل صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری.

به گزارش معاونت علمی رئیس جمهور، مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان خاطرنشان کرد: امید است با حمایت های انجام شده، از مرکز تعاملات، این باشگاه شاهد رشد روزافزون بازار کسب و کار در سایر کشورها و ارتقای برند ملی در سطح بین المللی خواهد بود.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *