یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

نشان دادن قدرت پیشرفت های علمی در کشور؛ جلوگیری از تعطیلی صنایع دارای توانمندی های دانش بنیان

این موضوع در گفتگو با آنا مطرح شد.

نشان دادن قدرت پیشرفت های علمی در کشور؛  جلوگیری از تعطیلی صنایع دارای توانمندی های دانش بنیان

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: عدم تعادل انرژی در سال های آینده منجر به تعطیلی برخی از صنایع می شود که قطعا اثرات منفی بر رشد اقتصادی و تولید خواهد داشت. بنابراین موضوع بهره وری با استفاده از ظرفیت کسب و کارهای دانش بنیان ضروری است.

حجت الله فرزانی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به گزارش مرکز پژوهش های مجلس مبنی بر درگیری 62 درصدی کشور در خشکسالی و عدم تعادل انرژی در تمامی بخش ها، گفت: وی گفت: خشکسالی و عدم تعادل انرژی دو مشکلی است که بهره وری منابع انرژی را در همه انرژی ها از جمله آب و در همه بخش های خانگی، صنعتی و کشاورزی ضروری کرده است.

استفاده از فناوری و دانش برای بهره وری در کشورهایی با کمترین استرس انرژی

فرزانی تاکید کرد: بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی و کمترین بهره وری در این بخش است. بنابراین وجود دانش بنیان ها و استفاده از فناوری و نوآوری در حوزه آب موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد. این موضوع حتی در کشورهایی که دغدغه های جدی مانند ایران ندارند و فناوری، فناوری و دانش به کمک منابع حیاتی و محدود انرژی آمده اند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

صنایع کشور

این کارشناس اقتصادی گفت: بحران انرژی در کشور به گونه ای است که در سال های آینده صنایع در مقاطعی از سال تعطیل می شود که قطعاً رشد اقتصادی و تولید برخی از بخش های واحدهای صنعتی درگیر در حوزه انرژی را تحت الشعاع قرار خواهد داد. . چالش ها و مسائل. خواهد داد.

پیامدهای تورمی رشد اقتصادی ناکافی برای تطابق با ظرفیت های تولیدی در ایران

وی افزود: عدم رشد اقتصادی متناسب با توانمندی های اقتصاد ایران تبعات تورمی را به دنبال خواهد داشت. اگر رشد اقتصادی و فرآیند تولید قابل پیش بینی باشد، تولید را تسهیل می کند و تورم کنترل می شود. اینجاست که می توان گفت پیشرفت علمی در صنعت کشور قوت خود را نشان می دهد.

استفاده از سرمایه گذاری خارجی می تواند تحقیقات دانش بنیان را موفق کند

فرزانی با تاکید بر اهمیت حضور دانش بنیان ها در تولید، سرمایه گذاری کم در کشور را عامل بازدارنده برشمرد و افزود: سرمایه گذاری خارجی برای تکمیل تحقیقات انجام شده توسط دانش بنیان یکی از موضوعاتی است که می تواند روند تولید را تسریع کند. دانش بنیان شدن در کشور

این کارشناس مسائل اقتصادی گفت: جذب سرمایه گذاری خارجی بستگی به نوع دیپلماسی خارجی و نوع روابط ما با دنیا دارد به طوری که انتقال فناوری و دانش با هدف بهره وری انجام می شود. تامین سرمایه مورد نیاز برای رفع تنش های انرژی بسیار مهم است و در بحث انرژی های نو، دانش بنیان ها و فناوری استفاده از منابع نهادهای بین المللی به شدت مورد تاکید است و اگر در این زمینه موفق شویم، کمک های خارجی می شود. در پیشبرد اهداف ما در این زمینه بسیار مفید باشد. .

صنایع کشور

وی افزود: سهم هزینه ها در بودجه و مسائل زیست محیطی در بودجه کاهش یافته و به موضوعات دیگر اختصاص یافته است که نشان می دهد شاید تنش های زیست محیطی چندان مورد توجه دولتمردان نباشد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *