سالم خبر: یک پزشک متخصص گفت: اگر بیمه ها هزینه خرید نسل جدید داروهای انسولین را تقبل نکنند، ده برابر هزینه درمان این بیماران که از مشکلات چشمی، کلیوی و قلبی رنج می برند، باید پرداخت کنند.
به گزارش سالم خبر، فرزانه ساروقدی متخصص غدد درباره مزیت نسل جدید داروهای انسولین می گوید: هدف از هر انسولین و داروی جدیدی که وارد بازار می شود، رفع مشکلاتی است که بیماران با آن مواجه هستند.
او اشاره می کند که قبلاً از انسولین انسانی استفاده می شد که مفید بود و جایگزین انسولین حیوانی شد. زیرا انسولین حیوانی اثرات مثبت چندانی نداشت و بسیاری از بیماران به دلیل مصرف آن با خطر مرگ مواجه شدند. انسولین های انسانی یک قدم جلوتر بودند، واکنش های ایمنی ایجاد نکردند و اثرات بهتری نسبت به نسل قبلی داشتند. با این حال، با شرایط بیولوژیکی بدن فاصله زیادی داشت. در عین حال تمام تلاش تیم درمانی بر این است که در نهایت به سیستم طبیعی ترشح انسولین بدن نزدیک شوند.
سورقدی ادامه می دهد: هدف از نسل جدید انسولین دگلودک آسپارت این است که بتواند قندها را بعد از غذا بپوشاند و اثر طولانی داشته باشد. سیستم های انسولین باید بتوانند یک خط پایه ایجاد کنند، به این معنی که همیشه مقداری انسولین در بدن وجود دارد تا اثر متابولیکی خود را اعمال کند و در واقع نسل جدید انسولین در این مسیر حرکت می کند. این نسل جدید انسولین که گامی رو به جلو محسوب می شود به صورت خودکار ارائه شده است. قبلاً ویالهای انسولین به شکل شیشهای تهیه میشد و باید با فاصله زیادی از غذا مخلوط و تزریق میشد.
این پزشک متخصص تایید می کند که در نسل جدید انسولین تلاش می شود تا پوشش پایه یکنواختی از انسولین را به صورت یکنواخت و 24 ساعته ایجاد کنند.
وی همچنین به موضوع بیمه و حمایت آن از داروهای جدید اشاره کرد و افزود: هر دارویی که برای بیماران تجویز می شود باید بتواند هزینه آن را پرداخت کند. برخی از داروها اثرات و فواید بیشتری دارند و بهتر می توانند توسط بیمار استفاده شوند، اما اغلب گران هستند و قیمت بالاتری نسبت به سایر داروها دارند. در واقع هزینه بیشتری برای بیمار دارد.
اینجاست که بیمه باید وارد شود و به یک بیمار دیابتی کمک کند تا از کیفیت زندگی بهتری برخوردار شود. بسیاری از بیماران خودسرانه مقدار انسولین مصرفی خود را تغییر می دهند، زیرا خرید مجدد همان داروهای قدیمی برای آنها دشوار است. نکته مهم برای دیابتی ها این است که تزریق نادرست انسولین در این بیماران می تواند عواقب بیشتری داشته باشد.
عوارض قلبی، چشمی و کلیوی مواردی هستند که می توانند جدی باشند. از طرفی درمان این عوارض هزینه های بیشتری را متوجه دولت ها می کند، بنابراین پرداخت هزینه اولیه انسولین نسل جدید برای شرکت های بیمه بسیار مقرون به صرفه تر است تا عوارض عدم استفاده از آن تحمیل نشود. در مورد جامعه و نظام سلامت کشور.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/16950/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز