سایر موضوعات

نسخه ویلا; کلید آوردن مردم به خانه یا راهی برای اجتناب از وعده؟

اقدامی که می تواند باعث کاهش سوداگری زمین و ایجاد رانت هایی شود که در حوزه زمین شهری قرار می گیرد.

همه افراد فقیر باید مسکن داشته باشند. هیچکس در هیچ گوشه ای از کشور نباید از خانه محروم شود.

قاسمی با بیان اینکه تعهد 4 ساله دولت 4 میلیون واحد مسکونی است، افزود: در حدود 900 شهر مشکل زمین نداریم و خود را به مردم واگذار می کنیم. البته قبول داریم که مردم در این زمینه مشکل دارند اما سعی می کنیم آن را برطرف کنیم.

وی افزود: هیچ تولیدی به اندازه مسکن اشتغال ایجاد نمی کند و نمی توانند بنگاه های دانش بنیان را فعال کنند. علاوه بر این به دنبال ایجاد اشتغال بومی در شهرهای جدید هستیم و در پروژه های عمرانی از نقاط قوت محلی همان استان و منطقه استفاده می کنیم.

حق هر فرد و خانواده ایرانی است که مسکنی داشته باشد که پاسخگوی نیاز او باشد، دولت موظف است برای اطمینان از اجرای این اصل، کسانی را که به آن بیشتر نیاز دارند، به ویژه روستائیان و کارگران، در اولویت قرار دهد.

از سوی دیگر در پیام امام راحل (ره) در 31 فروردین 1358 و اندکی پس از انقلاب اسلامی اولین پیام اقتصادی خود را به حوزه مسکن و تأسیس بنیاد مسکن و تعداد 100 امام تقدیم کردند. (RA).

بر حکومت اسلامی است که برای این مهم چاره ای بیندیشد و بر همه است که در این امر همکاری کنند.

مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان نیازمند خدا از این موهبت الهی استفاده کنند.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا نسخه وزارت راه و شهرسازی برای ویلاسازی مردم، طرحی عملی و جدی است یا صرفاً پروژه ای مسکن برای رهایی از فشار عدم وفای به وعده یک میلیونی. واحدهای مسکونی هر سال

علاوه بر این، اخیراً در شورای عالی شهرسازی تصویب شد که شهرداری ها نیز در بررسی طرح های جامع تفصیلی و شهرهای زیر 200 هزار نفر مشارکت داشته باشند. از سوی دیگر تهیه این طرح ها و افزایش وسعت شهرهای زیر 50 هزار نفر در اختیار شورای برنامه ریزی و توسعه استان است و نیازی به تصویب شورای عالی نیست. رشته شهرسازی و معماری.

همه این موارد و اسناد بالادستی نشان می‌دهد که توسعه شهری مبتنی بر «تراکم ساختمان‌ها»، «ایجاد نرده‌های بزرگراهی و کمربندی در اطراف شهرها برای جلوگیری از رشد آن‌ها»، «متمرکزسازی توسعه شهری با تعیین محدودیت برای هر شهر» و چیزهایی مثل آن. کاهش تولید مسکن، کاهش سرمایه گذاری در ساخت و ساز مسکن و ساخت ساختمان های کوچک به ویژه برای شهرهای زیر 200 هزار نفر تا حد زیادی اشتباه بود و باید این سیاست بازنگری اساسی شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید: در 12 شهر جدید زمین ویلا اهدا می کنیم تا مردم خانه های یک طبقه بسازند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 140 تا 150 هزار واحد انفرادی در اختیار مردم قرار داده ایم که 200 تا 250 مترمربع زمین و تسهیلات در اختیار مردم قرار می دهیم تا کسانی که خودشان می توانند آن را بسازند و آن ها. کسانی که نمی توانند آن را بسازند، ما آن را برای آنها می سازیم.”

افزایش محدوده و محدوده شهرها، عاملی در کاهش احتکار زمین

سیاستی که منجر به ارزش گذاری زمین های شهری و افتادن در دام دلالان و دلالان شده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد و کسب و کار خبرگزاری آنا، یکی از تفاوت های طرح مسکن دولت سیزدهم یا نهضت ملی مسکن با طرح مسکن دولت دهم یا مهسان مهر، متقاضی محوری بودن آن است. و همچنین تمرکز آن بر افزایش متراژ، ساخت ویلا و کاهش تراکم خانه های نهضت ملی مسکن.

وزیر راه و شهرسازی: در 900 شهر به مردم زمین داده ایم تا ویلا بسازند.

یکی از اقدامات شورای عالی شهرسازی و معماری در دولت سیزدهم و همزمان با اجرای طرح نهضت ملی مسکن و تصویب قانون جهش تولید مسکن به عنوان مبنای قانونی این موضوع. طرحی که به طرح «ساخت 4 میلیون واحد مسکونی در 4 سال» معروف است، تصویب تمدید و صمیمیت شهرها بود.

در این اصل در قانون اساسی موارد زیر آمده است:

absnews

در پیام امام خمینی(ره) آمده است:

معاون وزیر راه و شهرسازی یکی دیگر از برنامه های شرکت عمران شهر جدید را اجرای طرح مدیریت زنجیره تامین مصالح ساختمانی دانست. مردم می توانند از این ابزار در پروژه های مشارکتی (پروژه های مسکن بدون پشتوانه) در شهرهای جدید استفاده کنند تا به تدریج صاحب خانه شوند و ظرفیت تکمیل تدریجی یک واحد مسکونی را پیدا کنند.

این در حالی است که بر اساس اصل 31 قانون اساسی که به اصل حق مسکن معروف است، دولت ها موظف به تامین مسکن برای خانوارها هستند.

در همین رابطه، علیرضا جعفری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی آنا، درباره ساخت ویلاهای زیر مجموعه شهرک جنبش گفت: قرار است در 12 شهرک جدید بینالود، رامین، شیرین شهر، ایوانکی، علوی، مجلسی، امیرکبیر، رامشار، تیس و بهارستان، زمین ویلاسازی و خانه های یک طبقه در اختیار داوطلبان قرار گیرد تا خودشان بسازند.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی سه شنبه هفته گذشته 5 مهرماه در حاشیه مراسم تجلیل از دست اندرکاران ستاد روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی در دور اول سفرهای استانی دولت خبر داد. خبرنگاران درباره آخرین اقدامات در حوزه نهضت ملی مسکن. خیلی وقت پیش تصمیم گرفتیم در شهرهایی که اساساً زمین داریم و کمبودی نداریم، زمین را به صورت ویلا به مردم بدهیم.

وی تصریح می کند: طرح ملی نهضت مسکن بر اساس درآمد متقاضیان است و تامین درآمد دهک های 1 تا 4 مشکل است. بنابراین باید به دنبال فرصت های دیگر تامین مالی مسکن برای تامین مسکن دهک های پایین باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا