یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

نرخ تبدیل مرغ آرین به 1.7 درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، نژاد گوشتی آرین که به نژاد ایرانی معروف است و مسئول نگهداری و رشد این نژاد است، نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد و مدتی است که تغییرات مهمی را تجربه می کند.

سازمان اقتصادی کوثر از بهبود ضریب تبدیل این نژاد ایرانی و کاهش تلفات این نژاد نسبت به سایر سویه ها خبر داد.

در این اطلاعیه ضریب تبدیل مرغ آرین از 2.2 به 1.7 کاهش یافته است که با توجه به ارزان بودن جوجه آرین یک روزه نسبت به جوجه های نژاد راس و سلامت بهتر این محصول پروتئینی، رقابت نژاد ایرانی با سویه های وارداتی وارد فاز جدی تری شده است.

وی در توضیح مختصری از روش هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شد، گفت: انتخاب ژنتیکی و تکامل روش های اصلاح نژاد در بخش GGP، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این توسعه داشتند.

در پایان بر محوریت تحقیقات و بازنگری های علمی در راستای انجام وظایفی که شرکت مرغ اجداد دیزباد مسئولیت نژاد آرین را بر عهده دارد، تاکید و اعلام شد: لازم است طی توسعه دانش بنیان، سایر مزارع مرغ گوشتی نیز پرورش یابند. در دیزباد تا با کاهش نیاز به واردات نهاده ها و ترویج پرورش و مصرف نژادهای بومی بتوانیم گام های موثری در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی برداریم.

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *